БК «Старий Луцьк» замахнувся на перемогу в чемпіонаті України
Волинь

БК «Старий Луцьк» замахнувся на перемогу в чемпіонаті України

11 вересня 2021, 20:02
0
0
Сподобалось?
0

За кілька тижнів стартує чемпіонат України з баскетболу у вищій лізі, де виступає БК «Старий Луцьк». Керівництво клубу організувало зустріч із журналістами, аби розповісти про найближчі плани, завдання на сезон, а також відбулося представлення нових гравців команди. На захід прийшли партнери клубу та представники владу. Зокрема з приємними новинами прийшов голова Волинської обласної ради Григорій Недопад. Він повідомив, що вперше облрада вирішила серйозно долучитися до підтримки баскетболу. Тож цього сезону клуб отримуватиме частку фінансування з бюджету області, також певні кошти надійдуть і від міського бюджету Луцька. Ректор Волинського національного університету імені Лесі Українки Анатолій Цьось зі свого боку відзначив, що навчальник заклад й надалі підтримуватиме клуб матеріально-технічною базою, також забезпечить режим максимального сприяння діючим та майбутнім гравцям «Старого Луцька».

Головний тренер команди Володимир Журжій зі свого боку зазначив, що на нинішній сезон команда ставитиме максимальні завдання – боротиметься не просто за медалі у вищій лізі, а за чемпіонство. Клуб провів хорошу роботу на трансферному ринку й отримав хороше підсилення. Так до Луцька перебрався молодий Ілля Заєць, котрий має досвід виступів у суперлізі, ще одне надбання – рекордсмен за набраними очками за один сезон у вищій лізі Євген Коровяков. Обом президент «Старого Луцька» Олексій Мельник урочисто вручив футболку клубу. Також до Луцька повернеться Микола Полюляк, котрий відомий ще виступами за «Волиньбаскет» у суперлізі.

Окрім того, за словами віце-президента клубу Дмитра Чайковського, за домовленістю із Анатолієм Цьосем у структурі «Старого Луцька» з’явиться студентська команда «ВНУ-ДЮСШ», котра виступатиме у першій лізі. Тут з числа студентів Лесиного університету вирощуватимуть кадри для головної команди.

Учасники зустрічі хоч прямо й не говорили про бажання вивести Луцьк в найвищий дивізіон українського баскетболу, проте з оптимізмом дивляться на таку перспективу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися