Помер 90-річний волинянин, який понад пів століття пропрацював лісівником
Волинь

Помер 90-річний волинянин, який понад пів століття пропрацював лісівником

13 вересня 2021, 17:06
0
0
Сподобалось?
0

У п'ятницю, 10 вересня, на 90-му році життя, після важкої хвороби відійшов у вічність ветеран лісівничої галузі Іларіон Маковський.

Як повідомили на сайті Волинського ОУЛМГ, проживав Іларіон Миколайович у селі Прилуцьке. Майже пів сотні років працював у лісовій галузі, був громадським діячем, депутатом Прилуцької сільської ради 6-7-го скликань. Відзначений багатьма державними нагородами. У свої поважні літа, оглядаючись на прожиті роки, впевнено дивився у майбутнє, умів передбачити перспективу, дати мудру пораду молодшим поколінням. 

Іларіон Маковський, звернувся до представників влади різних рівнів з проханням підтримати ліси та припинити на державному рівні утискати лісівників у різних моментах.

Ще у січні цьогоріч під час прямого ефіру на місцевому телеканалі, ветеран казав про сутність лісівничої праці: «Зрубав дерево – посади два».

Саме таким бачив кредо лісівників той, хто і сам все життя пропрацював у лісовому господарстві.

До своїх останніх днів зберіг дружні стосунки з колективом Волинського ОУЛМГ. Будучи у таких поважних літах особисто провідував своїх учнів та молоде покоління лісівників.

Неодноразово публікувалися також спогади ветерана про життя та роботу у лісовій галузі. На жаль, Іларіон Миколайович їх так і не завершив…


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися