На Волині почали ремонт дорогу до білоруського кордону
Волинь

На Волині почали ремонт дорогу до білоруського кордону

18 вересня 2021, 14:00
0
0
Сподобалось?
0

На під'їзді до міжнародного пункту пропуску «Дольськ» – «Мохро» на українсько-білоруському кордоні відновлюють дорогу.

Тут проводять реконструкцію автошляху Р-14 Луцьк – Ківерці – Маневичі – Любешів – Дольськ на ділянці протяжністю понад 5 км, повідомили у Службі автомобільних доріг у Волинській області.

Вже розширили проїзну частину, посилили основу щебенево-піщаною сумішшю, обробленою цементом, влаштовують нижнього шару дорожнього покриття з крупнистої асфальтобетонної суміші.

На ділянці дороги до кордону встелять п'ятисантиметровий верхній шар зі щебенево-мастикового асфальтобетону, облаштують узбіччя та виконають комплекс робіт з організації дорожнього руху.

За інформацією дорожників, відновлення дороги в селі Дольськ від контрольно-пропускного пункту в напрямку кордону відбудеться найближчим часом. Дорожники запланували влаштування тротуарів, пішохідного огородження та лінії зовнішнього освітлення.

Уже завершено ремонт понад 26 кілометрів автошляху Піща – Шацьк – Любомль – Володимир-Волинський – Павлівка – Горохів – Берестечко – Козин, що веде до КПП "Піща" – "Олтуш". Також завершені роботи на 13-кілометровому відрізку дороги Утилуг – Луцьк – Рівне, що пролягає до КПП "Устилуг – Зосін".


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися