«Волинь» відсвяткувала повернення на рідний стадіон перемогою
Волинь

«Волинь» відсвяткувала повернення на рідний стадіон перемогою

18 вересня 2021, 18:59
0
0
Сподобалось?
0

Після серії виїзних матчів луцький клуб повернувся на домашню арену. У дев’ятому турі лучани приймали «ВПК-Агро» з Дніпропетровщини, одного з аутсайдерів першої ліги. Повернення вдалося на славу.

«Волинь» – «ВПК-Агро» – 1:0

Гол: 1:0 – Кобзар (25).

«Волинь»: 42. Неділько – к, 61. Чернов, 6. Войтіховський, 45. Сасовський, 93. Цюпа, 16. Рябов, 23. Кучеренко, 98. Ляшенко, 34. Климець, 88. Хагназарі, 17. Кобзар.

«ВПК-Агро»: 71. Бабічин, 32. Вісенте де Паула, 5. Є. Шевченко, 88. Зозуля, 21. Пашаєв, 19. Косовський, 6. Де Жезус, 8. Будняк – к, 70. Дудік, 11. Колесник, 39. Льопа.

Вирішити долю протистояння «Волинь» могла у перші півгодини. Хоча перший гострий епізод був на рахунку гостей – Жезус головою мало не поцілив у дев’ятку. Але далі «Волинь» створила стільки моментів, що вистачило б на два матчі. Зовсім спекотно поблизу воріт «ВПК-Агро» ближче до середини тайму. На 19-й хвилині Кобзар ледь не «заніс» м’яча у ворота разом з кількома захисника та голкіпером. Відбитися Бабічину зрештою допомогли польові гравці. Кучеренко під час подачі кутового у штрафному майданчику гостей, втратив дорогоцінні секунди і разом з ними шанс переправити м’яч у ворота. На 24–25 хвилинах «хрестоносці» провели серію атак, кожна з яких могла призвести до голу. Бабічин відбив два удари з меж штрафного майданчика й «потягнув» третій дальній постріл від Сасовського, щоправда цього разу м’яч відскочив прямо на Кобзаря, і форвард «хрестоносців» увігнав «круглого» у сітку. До перерви двічі забивати міг ще й Хагназарі. Один удар іранця потягнув воротар, а у другому епізоді Сіаваш пробивав у видовищному стрибку і м’яч прошов повз дальню стійку. Гості відповідали зрідка й переважно дальніми ударами, які становили мінімальну загрозу воротам Неділька.

У другій половині гри «Волинь» діяла по результати, сконцентрувавшись на оборонних діях. Футболісти «ВПК-Агро» йшли вперед великими силами, але «хрестоносці» відбивалися більш-менш спокійно й чекали своїх шансів для контратак. І вже на останніх хвилинах жирну крапку у матчі міг поставити Ляшенко, він розібрався з кількома захисниками, втік на побачення з Бабічиним, але пробив у ближній кут неточно.

Ця перемога вивела «Волинь» на шосте місце у турнірній таблиці й відставання від трійки лідерів не таке вже й критичне.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися