У Луцьку проведуть безкоштовні екскурсії
Волинь

У Луцьку проведуть безкоштовні екскурсії

21 вересня 2021, 15:13
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку 25 вересня з нагоди Всесвітнього дня туризму запрошують на безкоштовні екскурсії. 

Про це інформує управління туризму та промоції міста Луцької міської ради.

Зокрема, 25 вересня у суботу організатори запрошують безкоштовно відвідати екскурсію «Інста Луцьк» від Богдани Макарчук, яка є випускницею «Школи екскурсовода» і добре знає, де у Луцьку найкращі фотозони. Початок о 10.00  від головного корпусу ВНУ (просп. Волі, 13).

А о 12.00 усіх, організатори кличуть на захопливий  «Кликун Квест» безкоштовно. Початок від Центру туристичної інформації та послуг (вул. Сенаторки Левчанівської, 2). Попередня реєстрація за посиланням – тут.

Якщо ж ви хочете більше дізнатись про відомих або ж не зовсім відомих особистостей, які народились, жили чи працювали у місті, то вас  запрошують на екскурсію «Імена Луцька». Початок від Центру туристичної інформації та послуг о 15.00. безплатно. Попередня реєстрація за посиланням – тут.

О 16.00 екскурсовод Олена Товстенюк, теж випускниця луцької Школи екскурсовода, чекатиме усіх бажаючих на Театральному майдані аби безплатно привідкрити цікаві сторінки історії Луцька в рамках екскурсії «Навчальні заклади при монастирях та постаті, пов'язані з ними».

26 вересня з нагоди свята Волинський краєзнавчий музей (вул. Шопена, 20) та його відділи: Музей волинської ікони (вул. Ярощука, 5), Художній музей (вул. Кафедральна, 1а), Музей історії Луцького братства (вул. Кондзелевича, 5) запрошує вас відвідати їхні експозиції абсолютно безплатно.

Окрім того, 26 вересня о 10.30 Екскурсовод Наталія Куява, теж випускниця Школи екскурсовода, поведе дітей молодшого та середнього шкільного віку безплатно «Слідами луцьких кликунів». Вона чекатиме своїх екскурсантів на Театральному майдані.

А хто полюбляє інтерактив, приходьте на екскурсію-квест «У пошуках корони Вітовта». О 12.00 біля сонячного годинника на Театральному майдані вас чекатиме екскурсовод Ольга Шарута, також випускниця луцької Школи екскурсовода, яка обіцяє, що учасники квесту отримають знання про життя міста у різні сторіччя, дізнаються про значущі історичні події, а ще знайдуть справжній скарб, схований Луцьким кликуном.

О 13:00 Центр туристичної інформації спільно з «Жидичин-центром» пропонують вам відвідати екскурсію «Луцьк +» за маршрутом: Луцьк – Жидичин), Збір біля Центру туристичної інформації та послуг (вул. Сенаторки Левчанівської, 2). Вартість – 100 грн. Попередня реєстрація за посиланням –  тут.

28 вересня о 19.00 пропонуємо інтелектуалам міста та усім, хто вважає, що знає багато про Луцьк, Волинь та Україну, помірятися своїми знаннями в інтелектуально-розважальній грі «Mind Game Lutsk».

А ще 25 - 27 вересня усі, хто завітає до Центру туристичної інформації та послуг зможе повправлятись у складанні пазлів із зображеннями основних туристичних об’єктів міста.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися