Вікторія ДОМАНСЬКА
Волинь

Якщо орендар землі не дав копію договору - коментар адвоката

26 вересня 2021, 13:52
0
1
Сподобалось?
1

«Я три гектари і п’ять сотих приватизованого паю здала в оренду. Інші односельчани здали по два гектари, а орендна плата – однакова. Чи це правомірно? Не можемо нічого з’ясувати, бо договорів на руки нам не дали».

Євгенія Ш., Волинська область

На запитання відповідає адвокат Вікторія Доманська – керуючий партнер Адвокатського об’єднання «Правова допомога № 1»:

– Якщо ви здали земельну ділянку в оренду, вам обов’язково мають надати ваш примірник договору. Там зазначено, скільки землі ви здали та суму орендної плати за користування паями. Оскільки плата нараховується пропорційно до площ, зданих в оренду, то не може бути однаковою за два та три гектари землі.

Якщо підприємство відмовляється надати примірник договору, то можна витребувати його через адвокатський запит. Звертайтесь з усіма документами, і ми з радістю вам допоможемо. Або можна написати заяву у поліцію, що порушуються ваші конституційні права.

Від редакції: листування з читачами ведеться лише на сторінках газети. Якщо у вас є запитання до юриста, ви можете задати їх у «Віснику + К»  за телефоном: 067-3617717. Відповідь буде надрукована. При зверненні необхідно вказати прізвище, місце проживання та свій номер телефону для зворотного зв’язку. Персональні дані на сторінках газети не вказуються! Якщо ви потребуєте приватної консультації та допомоги юриста Вікторії Доманської, звертайтеся з листом на адресу Адвокатського об’єднання «Правова допомога № 1»: м. Луцьк, вул. Шопена, 22, офіс 99. Анонімки не розглядаються


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися