Лучанин сяде в тюрму за крадіжки автомобільних ковпачків
Волинь

Лучанин сяде в тюрму за крадіжки автомобільних ковпачків

22 вересня 2021, 18:29
0
0
Сподобалось?
0

Житель Луцька сяде в тюрму на чотири роки та шість місяців через неодноразові крадіжки автомобільних ковпачків.

Відомо, що цьогоріч чоловік тричі крав автомобільні ковпачки у Луцьку, чим спричинив збитків на майже 3 тис. гривень. Також у липні він вкрав велосипед. Чоловіка визнали винним у вчиненні повторних крадіжок та призначили покарання у вигляді чотирьох років та шести місяців позбавлення волі.

Про вирок Луцького міськрайонного суду від 30 серпня повідомило агентство «Волинські Новини». Як йдеться у матеріалах справи, чоловік вже був судимий, але перебував на іспитовому терміні. Перший раз чоловік вкрав автомобільні ковпачки у квітні 2021 року. Тоді вночі на проспекті Молоді він вкрав чотири ковпачки з автомобіля Citroen, вартістю 400 гривень.

Вже у травні він двічі крав ковпачки з автомобілів Skoda Octaviа та Renault Megan. Загальна вартість викраденого становить близько 2 400 гривень. У липні цього року він викрав велосипед марки Titan, вартістю понад 3 тис. гривень. Затримали крадія 3 липня.

У суді чоловік розкаявся та просив суворо не карати. Як йдеться у вироку, суддя Олеся Калькова визнала обвинуваченого винним у порушенні ч. 2 ст. 185 ККУ (крадіжка, вчинена повторно). Тож чоловіка засудили до чотирьох років позбавлення волі. До вироку також додали невідбуту частину покарання за вироками Рівненського міського суду та Ківерцівського районного суду, тож остаточно йому призначили термін чотири роки та шість місяців. Крім того, він повинен заплатити 858 гривень в дохід держави. Викрадене чоловіком майно повернуть його власникам.

Зазначимо, що крадіжки автомобільних ковпачків стали популярними серед підлітків через Тік-Ток челендж. Особливих обертів він набрав влітку 2021 року.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися