Що відомо про водія тролейбуса, якого збило авто в Луцьку
Волинь

Що відомо про водія тролейбуса, якого збило авто в Луцьку

23 вересня 2021, 12:57
0
0
Сподобалось?
0

22 вересня у Луцьку авто збило водія тролейбуса. Нині чоловік у важкому стані з переломами у реанімації бореться за життя.

Про це повідомляють на сторінці Луцького підприємства електротранспорту у Фейсбуку.

"Юрій Сидорчук, який недавно поховав свого батька, і у якого залишилась самотня, старенька мати, - водій з досвідом, тому завжди носив світло-відбивний жилет, але цього разу це не допомогло. Він вийшов з тролейбуса який рухався 5 маршрутом, на повороті з Карпенка Карого на Соборності (заїзд на міст). Вийшов щоб поставити штангу, і раптом страшенний удар, від якого у джипа розтрощило і переднє лобове і заднє скло",- йдеться в повідомленні.

"Чому така страшна трагедія в порівнянні з незначними ДТП, які часто обговорюються в інтернеті, на цю годину замовчується? Можливо і справді «хороша людина» на джипі не винна? Можливо, це який меценат благодійник, шанувальник тварин, волонтер, гарний сім’янин. Але це не привід, щоб стерти з пам'яті і з ефіру те, що сталось і що назавжди змінить життя нашого колеги, який сподіваємось знайде сили, щоб втриматись за життя...",- зазначають на підприємстві.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися