На Волині майже три сотні шкіл частково перейшли на «дистанційку»
Волинь

На Волині майже три сотні шкіл частково перейшли на «дистанційку»

23 вересня 2021, 17:14
0
-2
Сподобалось?
-2

На Волині з 23 вересня учні середньої та старшої ланки 286 шкіл перейшли на дистанційне навчання.

Про це під час брифінгу повідомила керівниця обласного управління освіти Людмила Плахотна, пише "Суспільне"

У 302 школах на Волині вже подолали бар'єр у 80 % вакцинованих освітян і продовжують працювати в очній формі.

Зі слів Людмили Плахотної, наразі рівень вакцинації освітян на Волині – майже 53 %. Під час брифінгу головна освітянка озвучила перелік громад, у яких усі школи змушені були перейти на дистанційне навчання. 

"Не працюють належне сьогодні усі навчальні заклади в Мар'янівській, Велицькій, Головненській, Дубечненській, Любомльській, Рівненській, Шацькій і Пороміській громадах", – сказала керівниця управління освіти.

Натомість в Доросинівській, Копачівській, Рожищенській, Велимченській, Заболотівській, Луківській, Поворській, Іваничівській та Самарівській громадах усі школи змогли продовжити роботу у звичайному режимі. Усі освітні заклади цих громад вакцинували більше 80 % своїх працівників.

Як розповіла під час брифінгу заступниця директора Волинського обласного центру контролю та профілактики хвороб Надія Костирка, зараз на території області є 9 активних спалахів COVID-19, 7 з них – у школах. 

"Від початку цього навчального року на коронавірус захворіли 117 школярів та 73 працівники освіти. Продовжують зараз хворіти 108 дітей", – сказала епідеміологиня.

Наразі спалахи коронавірусної інфекції зафіксували у школах Ківерцівської, Турійської, Камінь-Каширської та Ковельської громад.

Як розповів журналістам в телефонному коментарі керівник управління освіти Луцької громади Віталій Бондар, з 38 шкіл громади, в очній формі працюють 18 закладів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися