Гнідавський цукровий завод планує переробити 400 тисяч тонн буряків
Волинь

Гнідавський цукровий завод планує переробити 400 тисяч тонн буряків

26 вересня 2021, 16:30
0
0
Сподобалось?
0

Гнідавський цукровий завод запрацював на повну потужність і перші тони «солодкого кореню» вже пішли на переробку. У планах цьогоріч отримати в межах 400 тиcяч тон сировини від бурякоздавачів.

Про це інформує сайт підприємства.

«Цукристість буряка цьогоріч на порядок вище ніж минулого року, тому вихід цукру має бути нормальним», – розповідає заступник директора Гнідавського цукрового з питань сировини Олександр Нікішин.

Для успішного проведення сезону переробки на Гнідавському цукровому заводі щороку проводять серйозний сезон підготовки, а це підготовка обладнання, моніторинг посівних площ, робота з бурякоздавачами і багато іншого.

«Ціна на газ внесла свої корективи в сезон цукроваріння, адже в порівнянні з минулим роком виросла на 350 відсотків. Тому аби ми не готувались до сезону завчасно і не розробляли комбіновані схеми, то можна було б і не розпочинати сезон. Цьогоріч у цукроварів дві проблеми: погода і ціна на газ», – каже Олександр Нікішин.

Та попри всі негаразди Гнідавський цукровий завод запустився вчасно і готовий переробити всі цукрові буряки, які будуть доставлені на завод, аби важка праця селян-бурякоздавачів не була марною.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися