У Луцьку запрацює мобільний додаток для паркування
Волинь

У Луцьку запрацює мобільний додаток для паркування

29 вересня 2021, 12:20
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку завершують розробку мобільного додатку для паркування, а також мають намір ввести певні інші новації у цьому напрямку.

Про це йшлося 29 вересня під час сесії Луцької міської ради, пише ВолиньPost.

Під час сесії депутати проголосували за пропозицію надати комунальному підприємству «АвтоПаркСервіс» у постійне користування земельної ділянки для облаштування автостоянки на вулиці Єршова (площа 0,55 гектара), а також земельну ділянку для цього ж підприємства для обслуговування господарських споруд на вулиці Карбишева (1,5 гектара площа).

Луцький міський голова Ігор Поліщук у контексті цього питання додав, йдеться про платні парковки, які, окрім цього, запрацюють також на Театральному майдані, на вулиці Глушець, 1 (територія, де раніше були контейнери Старого ринку), а також на вулицях Винниченка, Івана Франка та проспекті Волі.

Окрім того, за словами Поліщука, вже у жовтні мають намір запустити мобільний додаток для паркування. Можна буде розплатитися онлайн або ж через платіжні термінали. Натомість у Луцьку мають намір відмовитися від паркоматів, які, для прикладу, наразі встановлені на вулиці Кривий Вал.

«Платіжні термінали значно дешевші і простіші в експлуатації, ніж паркомати. Ми в минулій і позаминулій каденціях купували ці паркомати за неадекватні гроші – 250-300 тисяч гривень. Натомість термінал коштує 50 тисяч гривень. Більше того, нам не скрізь треба їх встановлювати, бо вони є і так у магазинах і на вулицях. Паркомати неякісні, ламаються, вимагають постійного обслуговування», - сказав Ігор Поліщук.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися