Євген ХОТИМЧУК
Волинь

Євгену Хотимчуку – 70 літ

3 жовтня 2021, 10:00
0
1
Сподобалось?
1

4 жовтня свій ювілей буде відзначати шеф-редактор газети «Вісник+К», відомий в Україні та на Волині письменник Євген Якович Хотимчук. Можна довго перелічувати його відзнаки і досягнення, але найголовніше те, що він мій батько.

Тату, немає таких слів та емоцій, щоб передати на папері, як ми, твоя родина і сім’я, любимо, шануємо, цінуємо, розуміємо і підтримуємо тебе. Я, як ніхто інший, переймаюся твоїми проблемами, радію разом з тобою успіхам, досягненням, допомагаю у важкі хвилини, адже ми працюємо разом, ми йдемо поряд по життю. І це для мене велика честь.

Я знаю, як нелегко тобі було у житті. У дитинстві з братом та мамою дуже бідували. У юності були нелегкі студентські роки. Потім – тернистий шлях у журналістиці. І ніхто ніколи не допоміг, ніхто не підставив плече. Та завдяки своїй цілеспрямованості, впертості, силі характеру, щирості і працьовитості ти сам усього досягнув.

Завдяки тобі вже чверть століття немалим тиражем виходить газета «Вісник+К». А які блискучі твої ідеї створити видання «Програма-Панорама», «Між нами бабами», «Від села до села», «Люди і долі». Кожне з них знайшло свого читача, полюбилося людям, зайняло свою нішу в інформаційному просторі. Скільки енергії, здоров’я, тепла ти вклав, щоб ці проєкти були успішними. А чого варті п’ятнадцять книжок, які вийшли з-під твого пера. Скільком людям ти допоміг, навіть не злічити. І порадою, і матеріально.

Скільки добра і тепла ти віддав нам, твоїм чотирьом синам. Завдяки тобі, тату, ми стали на ноги, не загубилися у цьому житті, маємо улюблену роботу, затишне житло і багато-багато іншого. За це тобі низький уклін та щира подяка!

Приємно спостерігати, як трепетно, по-справжньому, з дідівською увагою ставишся до своїх шістьох внуків. Десь когось навчаєш, комусь щось підказуєш, а іноді просто балуєш. Вони усі завжди з нетерпінням чекають зустрічі з тобою. Люблять свого дідуся щирою дитячою любов’ю.

Дорогий мій тату, мій друг, мій керівник і наставник, мій вчитель і помічник, я завжди беру приклад з тебе. Стараюся якомога більше навчатися у тебе мудрості, виваженості і наполегливості. Хочу бути таким добрим, уважним і людяним, як ти. Наслідувати і втілювати в життя твої ідеї та моральні принципи. Хочу бути поряд завжди, адже за тобою, як за кам’яною стіною: спокійно, впевнено і комфортно.

Шановний наш ювіляре! Я та моя сім’я зичимо тобі міцного здоров’я (щоб ніколи нічого не боліло), аби тобі не бракувало уваги від синів, любові від онуків, поваги від людей та твого прекрасного колективу. Щоб у тебе завжди народжувалися світлі ідеї та творчі проєкти, писалися нові книжки і твоя рідна газета «Вісник+К» зі своїми додатками трималася на плаву. Нехай тобі повертається добро, яке ти робиш багатьом людям. Я горджуся тим, що у мене є такий тато! І дуже хочу, щоб ти нас всіх, твою родину, тішив ще багато-багато років!

Ти немало в житті досягнув! Отож тепер живи, насолоджуйся кожною миттю, радій кожному дню, користуйся кожним моментом. А головне – знаходь завжди час для себе.

Ми всі тебе дуже любимо і шануємо!!!

Володимир ХОТИМЧУК,

редактор газети «Вісник+К»


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися