Зеленський призначив довічну стипендію вчительці з Волині
Волинь

Зеленський призначив довічну стипендію вчительці з Волині

30 вересня 2021, 10:25
0
0
Сподобалось?
0

Президент України Володимир Зеленський підписав указ, яким призначив довічні державні стипендії видатним діячам освіти, які досягли сімдесятирічного віку. У переліку - волинський педагог.

Про це йдеться на сайті Офісу президента.

Зеленський призначив довічну державну стипендію Грищук Ганні Федорівні – 1940 року народження, заслуженому вчителеві Української РСР, відмінникові народної освіти.

У списку на призначення державних виплат - 6 освітян. Указ №491 підписаний главою держави від 27 вересня.

Як повідомляє газета "Волинь Нова", Бабій Ганна Федорівна (справжнє прізвище Грищук) — український педагог, громадський діяч, краєзнавець, відмінник народної освіти (1976), отличник просвещения СРСР (1987), Заслужений вчитель Української РСР (1978), екс-депутат Волинської обласної ради, ветеран педагогічної праці. У 2021 році удостоєна довічної державної стипендії для видатних діячів освіти. Про це йдеться у відповідному Указі Президента України №491/2021.

В Ощеві на Горохівщині її знають усі. Хтось бачить бабцю Ніну за домашніми клопотами на обійсті, когось вона навчала у школі, до когось приходила як лектор на виробництво, однак більшість відгукується про неї не лише як про хорошого педагога, а й як про добру та щиру людину, яка завжди підтримає, порадить і заспокоїть. У районі Ніна Федорівна відома тим, що колись підняла місцеву освіту на новий рівень. Для односельців же це жінка, на долю якої випали горе і радість, падіння і злети, миті розчарування і такі жадані проблиски надії.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися