Волинянин зґвалтував дівчину після операції
Волинь

Волинянин зґвалтував дівчину після операції

1 жовтня 2021, 12:17
0
0
Сподобалось?
0

Волинянина, який напав на знайому та зґвалтував її, відправили за ґрати. Чоловік переконує – не до кінця усвідомлював свої дії через алкоголь.

Вирок ухвалив Локачинський районний суд Волинської області 28 вересня.

Як вбачається із вироку, 28 квітня цього року потерпіла повернулася у село Малий Окорськ із селища Торчин, де їй зробили гінекологічну операцію. Після цього вона пішла до своєї бабусі та у безлюдному місці біля ставка зустріла обвинуваченого, який перебував у стані алкогольного сп'яніння. Він запитав, де її чоловік. Дізнавшись, що той за кордоном, зловмисник запропонував жінці випити разом пива. Коли та відмовилася і намагалися пройти далі, він наздогнав її та вдарив по потилиці.

Жінці вдалося вирватися від нього, однак, тікаючи, вона знову впала. Тоді зловмисник наздогнав її та однією рукою схопив за шию. Вона почала кричати, сильно злякалася, попросила цього не робити та сказала, що одружена. Це на деякий час зупинило зловмисника. Він відпустив її і вони разом почали йти у напрямку населеного пункту.

Однак в якийсь момент він сказав, що у будь-якому разі здійснить задумане, схопив її за руку і повалив на землю. Однією рукою тримав за шию, іншою – зняв одяг, після чого згвалтував. Впродовж статевого акту жінка кричала, говорила, що у неї є чоловік та дитина, окрім того – вона в цей день зробила гінекологічну операцію. Втім, це не зупинило зловмисника.

Після статевого акту вони обоє пішли до населеного пункту, де в найближчому подвір'ї потерпіла розповіла господарці, що з нею сталося. Після цього зловмисник втік. Тоді вона повідомила про інцидент свого чоловіка та поліцію. Експерти на тілі жінки зафіксували тілесні ушкодження.

Після того, як потерпіла повідомила про злочин, зловмисник почав їй погрожувати, пропонувати гроші за те, щоб вона забрала зяву. У суді обвинувачений не одразу визнав свою вину, намагаючись переконати суд, що потерпіла добровільно вступила з ним у статеві зносини. Обтяжуючою обставиною суд визнав скоєння злочину проти зовсім молодої особи, що суттєво відобразиться на її подальшому житті.

Про підсудного відомо, що він одружений та має двох малолітніх діте, однак, не проживає із сім'єю. Суд вирішив, що виправлення чоловіка без ізоляції від суспільства неможливе, адже він зловживає алкоголем та, як показав у суді, не здатен повною мірою усвідомлювати та керувати своїми діями у стані алкогольного сп'яніння. Окрім того – погрожував сім'ї потерпілої впродовж досудового слідства.

Тож дослідивши всі докази у справі, суд призначив чоловікові покарання у вигляді позбавлення волі строком на 3 роки і 8 місяців.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися