На Волині збільшили перелік коронавірусних лікарень
Волинь

На Волині збільшили перелік коронавірусних лікарень

5 жовтня 2021, 16:50
0
0
Сподобалось?
0

У Волинській області вже 10 лікарень, які надають допомогу хворим з коронавірусом. Ще дві – в резервному списку.

Про це пишуть Волинські новини.

Епідеміологічна ситуація на Волині викликає занепокоєння, зазначила заступник голови обласної державної адміністрації Людмила Тимощук. Наразі ріст захворювання порівняно з попереднім тижнем становить 60%.

«Різко зростає кількість хворих, цього тижня уже захворіли 41 дитина від 0 до 17 років, є новонароджені, які інфікувалися від матерів. У медичних закладах перебувають 733 пацієнти, 22 з них на ШВЛ. Завантаженість ліжок була до вчора 67%, тому ми збільшили кількість ліжок і завантаженість знизилась до 62,5%», – повідомила вона.

З її слів, на Волині 10 закладів, які надають допомогу особам, хворих на коронавірусну хворобу. Це Волинська обласна клінічна лікарня, Волинська обласна інфекційна лікарня, Луцька міська клінічна лікарня (інфекційний шпиталь при пологовому будинку), Ковельське ТМО, Володимир-Волинська лікарня, Волинське обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства і дитинства, Камінь-Каширська районна лікарня, Любомльське територіальне медичне об’єднання, а вчора після засідання комісії ТЕБ та НС до цього списку включили ще Луцьку районну лікарню і Маневицьку районну лікарню, оскільки сусідня – Камінь-Каширська районна лікарня завантажена найбільше 95,5%.

Крім того, до списку резервних лікарень додали Іваничівську та Нововолинську лікарні, аби їх включили в перелік «ковідних» лікарень, якщо буде потреба.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися