Мінімальна поразка «Волині» від «команди Зеленського»
Волинь

Мінімальна поразка «Волині» від «команди Зеленського»

6 жовтня 2021, 18:40
0
0
Сподобалось?
0

Луцький клуб вимушено пропустив два попередні тури чемпіонату через спалахи корорнавірусу у командах-суперницях – спершу в «Авангарда» з Краматорська, а потім й у житомирського «Полісся». Останній свій матч лучани провели ще 22 вересня. А повертатися у гру «Волині» довелося на виїзді матчем з одним із лідерів першої ліги – криворізьким «Кривбасом», який має особисту підтримку Володимира Зеленського.

«Кривбас» – «Волинь» – 2:1

Голи: 1:0 – Щедрий (24), 2:0 – Вагнер (45), 2:1 – Кобзар (61).

«Кривбас»: 23. Сарнавський, 73. Балан (77. Збунь, 12; 27. Дебелко, 30), 3. Заїменко  – к, 50. Семенов, 22. Мостовий, 16. Іліч (5. Пʼятов, 46), 4. Гордієнко, 30. Вагнер Гонсалвеш, 11. Татарков, 45. Щедрий, 9. Хобленко.

«Волинь»: 42. Неділько – к, 61. Чернов, 6. Войтіховський, 45. Сасовський, 93. Цюпа, 23. Кучеренко, 98. Ляшенко, 10. Сад (4. Мороз, 46), 34. Климець, 9. Богомаз (24. Янчук, 46), 17. Кобзар.

«Волинь» розпочала матч непогано. Лучани без емоцій пережили слабку подобу стартового натиску від господарів поля і перейшли до контрдій. На 14-й хвилині після подачі від кутового Кобзар п’яткою підправляв м’яч і поцілив у стійку. У першій половині тайму лучани законно могли розраховувати на 11-метровий у ворота суперника. Оборонець «Кривбаса» під час подачі у штрафний майданчик вистрибнув і рукою заблокував м’яч, на який на дальній стійці очікували двоє гравців «Волині». Арбітр цей епізод проігнорував. Коли гра вже абсолютно вирівнялася, лучани й пропустили. Неділько у тривіальній ситуації пролетів повз верховий м’яч на ближній стійці, а Щедрий, який опинився у потрібному місці, розстріляв напівпорожні ворота. Це вибило «хрестоносців» з колії, слідом за голкіпером почав припускатися дитячих помилок і захисники. Неділько кілька разів виручав свою команду, але «Волинь» таки отримала гол у роздягальню від бразильця Вагнера внаслідок тотального провалу в обороні. Був правда ще один сумнівний епізод у другому таймі, коли арбітр знову побоявся призначити 11-метровий у ворота «Кривбаса», зарахувавши фол в атаці Кобзарю.

Другий тайм потужніше розпочали лучани й дуже швидко повернули інтригу у гру. Гольову атаку з центру поля розпочав Кучеренко й вивів на ударну позицію Климця, з пострілом Олександра Сарнавський впорався, але буквально одразу м’яч у сітку добив Кобзар.

«Слизький» рахунок визначив події останньої треті матчу. Арбітр не лінувався діставати із кишені «гірчичники». Але чомусь нагороджував ними переважно лучан. Загалом «хрестоносці» зібрали аж шість попереджень. А рахунок на табло так і лишився незмінним. Найкращий шанс наприкінці матчу був у свіжого (вийшов на заміну) лучанина Квасова, сантиметрів десяти йому не вистачило аби дотягнутися до м’яча після подачі від Цюпи і переправити круглого у порожній кут.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися