У Луцьку з «Там-Таму» евакуювали продавців та відвідувачів
Волинь

У Луцьку з «Там-Таму» евакуювали продавців та відвідувачів

6 жовтня 2021, 19:11
0
1
Сподобалось?
1

На території торгового центру "Там-Там" у Луцьку 6 жовтня рятувальники провели навчання, в рамках якого відпрацьовували гасіння пожежі. 

Як повідомив кореспондент Суспільного, навчання стартували в обідню пору.

За легендою навчань у приміщенні торгового центру сталася пожежа.

Загоряння нібито виникло через коротке замикання холодильної камери. Як повідомив Суспільному речник управління ДСНС в області Володимир Нестеров, із приміщень евакуювали відвідувачів і персонал гіпермаркету.

Для навчань обрали торговий зал, який є найбільшим приміщенням усього об'єкту. Зі слів помічника начальника зміни Андрія Кучерука, площа залу становить понад 6 тисяч метрів квадратних.

Під час навчань у торговому центрі разом із родиною обідала жителька Луцького району Лариса. Про навчання, говорить, не знала.

"В дитини день народження, заплатили 600 гривень. І оце що, викидати все? Я розумію, що це навчання, але треба було якось за пів годинки якось попередити, то ми не брали б просто", – зазначила волинянка.

На місці події працювали поліцейські, фахівці з газової служби та медики. Рятувальники відпрацьовували евакуацію травмованих.

Загалом у навчанні взяли участь 30 рятувальників, – зазначив речник управління ДСНС в області Володимир Нестеров. "Гасіння" пожежі тривало майже 40 хвилин за допомогою шести спецавтівок.

"Час для навчань вибрано навмисно "час пік", щоб побачити реальну картину, просування пожежно-рятувальних машин, дії адміністрації закладу так і населення", – додав Володимир Нестеров.

Такі навчання, зі слів речника рятувальників, в області відбуваються щомісяця.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися