Зліва направо: Євген ХОТИМЧУК та В’ячеслав РУБЛЬОВ
Волинь

Євгена Хотимчука вітали земляки, народні депутати, артисти і читачі

10 жовтня 2021, 15:53
0
0
Сподобалось?
0

Своє 70-ліття шеф-редактор «Вісника+К» розділив з усіма

Від ранку 4 жовтня у редакції «Вісника+К» обривались від дзвінків усі телефони. Це наші читачі бажали привітати ювіляра – шеф-редактора Євгена Хотимчука. Телефонували з усіх куточків Волині та сусідніх областей: і герої, в домівках яких колись особисто побував Євген Якович, і ті, хто ніколи його не бачив. Хотіли висловити свою подяку за улюблені книги, газети й журнали та побажати ще багато-багато літ у здоров’ї трудитися. Та й особистий телефон шеф-редактора не змовкав. Лунали сотні дзвінків! Бувало, не встигав навіть піднімати слухавку.

А до редакції привітати Євгена Яковича прийшли друзі та земляки. Було сказано багато добрих слів, частувалися, віншували та співали. Приймав ювіляр особисті вітання й від народного депутата В’ячеслава Рубльова. Він завітав з подякою від Верховної Ради України «за працелюбність, невичерпний талант, любов до рідного краю, вміння знаходити натхнення у кожному дні та за багаторічне об’єктивне і багатогранне висвітлення подій регіону».

Земляки з Рудки-Козинської на чолі з духовним наставником – отцем Андрієм ГОЛУБОМ

«Укрпошта» теж підготувала оригінальний подарунок – іменну марку. Її вручив керівник Волинської дирекції Іван Люсак. На марці закарбували образ ювіляра від юнацьких літ, коли Євген Якович робив перші кроки у журналістиці, до сьогодення – разом із синами, невістками та онуками.

Тріо «Дивоструни»

Неймовірний сюрприз зробила родина колишнього мера Луцька Антона Кривицького – запросила тріо бандуристок «Дивоструни». «Два кольори», «Місто спить» та інші пісні у їхньому виконанні зачепили найніжніші струни душі кожного гостя. Цілу концертну програму підготували для свого земляка гості із села Рудка-Козинська. А настоятель місцевого храму протоієрей Андрій Голуб від імені владики Михаїла та Волинської єпархії ПЦУ вручив Євгену Хотимчуку орден «За жертовність». Своє вітання надіслали колеги з-за кордону – газета «Вечерний Брест» (Білорусь). А квітів гості надарували стільки, що перетворили редакцію на справжню оранжерею!

Цілий вечір звучало багато гарної, якісної музики. Віртуозно співала скрипка Василя Мельничука (гурт «Восьма нота») та зривав аплодисменти саксофон Вадима Пилипчука (гурт «Dofamin Band»). Неймовірне поетичне вітання підготувала Дарина Дудяк – студентка факультету журналістики Волинського національного університету імені Лесі Українки. Ліричного настрою додала співачка Іванна Місюк. Багато теплих спогадів за столом почули про Євгена Яковича від його однокласників. Бо свій день народження іменинник вирішив розділити з усіма!

Та найзворушливіше найріднішого татуся та дідуся привітала родина. Подумалося: яке то щастя дожити до таких літ і знати, що тебе люблять та цінують ті, кому ти сповна віддаєш усе своє серце та душу.

Наталія КРАВЧУК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися