Відомо, у якій лікарні на Волині торгували липовими ковідними сертифікатами
Волинь

Відомо, у якій лікарні на Волині торгували липовими ковідними сертифікатами

8 жовтня 2021, 15:13
0
0
Сподобалось?
0

Інженер-програміст однієї з районних лікарень на Волині організував схему фальсифікації міжнародних свідоцтв про вакцинацію від коронавірусу. 

Як стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини з власних джерел, ідеться про Ратнівську центральну районну лікарню.

Використовуючи електронний цифровий підпис лікарів медзакладу роздруковував у своєму робочому кабінеті бланки документів.

Вартість одного підробленого міжнародного свідоцтва із внесенням відомостей до електронної системи становила 2000 гривень. Свідоцтво без внесення даних до електронної системи – 1500 гривень. Працівник медзакладу вніс до системи близько 50 недостовірних записів про вакцинацію жителів Волинської області. Правоохоронці уже встановили імена усіх громадян, які придбали фальшиві свідоцтва і їхні дані будуть видалені із системи.

Нагадаємо, від початку року правоохоронці на Волині порушили 53 кримінальні провадження, через підробку ПЛР-тестів, довідок про щеплення проти COVID-19, міжнародних свідоцтв про вакцинацію та COVID-сертифікатів.

Як ми писали, в Україні за підробку COVID-сертифіката покарали першого лікаря.

Юлія МАЛЄЄВА


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися