Волинянин вбив свою співмешканку гітарою
Волинь

Волинянин вбив свою співмешканку гітарою

9 жовтня 2021, 18:28
0
0
Сподобалось?
0

Ще 17 серпня 2019 року близько 17:00 у вітальні будинку між чоловіком та його співмешканкою виник конфлікт. В якийсь момент він штовхнув жінку руками в спину, від чого вона впала на підлогу. Після цього чоловік вхопився за гриф гітари, яка стояла поруч і почав нею гамселити жінку по спині доти, доки та не перестала подавати ознаки життя.

Про це пише «Волинь#infa».

Чоловік запевняв, що завдав не більше 3-х ударів. Та в результаті цього у жінки діагностували розрив селезінки, безліч гематом і інші травми внутрішніх органів. Жінка померла на місці події. Захисник обвинуваченого наполягав на тому, що ініціатором конфлікту була потерпіла, яка спровокувала сварку, задіявши тілесні ушкодження обвинуваченому ще до того, як він почав її бити.

Суд першої інстанції засудив чоловіка до 3 років ув’язнення, однак з таким легким покаранням не погодилася прокуратура. Обвинувачення наполягало на тому, що злочин скоєно з особливою жорстокістю і при тому ж – чоловік перебував у стані алкогольного сп`яніння.

І Волинський апеляційний суд скасував вирок суду першої інстанції і присудив чоловіку за вбивство жінки 8 років позбавлення волі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися