У Луцькому районі - ДТП із постраждалими
Волинь

У Луцькому районі - ДТП із постраждалими

11 жовтня 2021, 10:22
0
0
Сподобалось?
0

9 жовтня близько 14 години поблизу села Озднів Луцького району сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої травмувався водій автомобіля.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Зазначається, що водій Seat Alhambra виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з іншим транспортним засобом. Внаслідок удару постраждав водій одного із авто. Йому надавали першу допомогу медики швидкої. Чоловіка з травмами госпіталізували до Луцької міської клінічної лікарні.

Як повідомили у центральній оперативній диспетчерській службі швидкої допомоги, автопригода сталася о 13:14. В автопригоді постраждав чоловік, у нього попередньо діагностували забійну рану лобної ділянки голови та закриту черепно-мозкову травму. 

У пресслужбі ГУНП у Волинській області інформацію підтвердили. Правоохоронці зазначили, що водій автомобіля Seat Alhambra здійснив виїзд на смугу зустрічного руху та зіткнувся із Renault Megane. Внаслідок цього автомобілі зазнали механічних пошкоджень. Водій Renault, 33-річний житель села Оздів, отримав тілесні ушкодження. Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 286 ККУ.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися