Дивом врятувався: шукають свідків нічної різанини на зупинці у Луцьку
Волинь

Дивом врятувався: шукають свідків нічної різанини на зупинці у Луцьку

11 жовтня 2021, 16:52
0
-2
Сподобалось?
-2

Чоловік, який постраждав від ножових поранень у бійці на проспекті Грушевського у Луцьку, дивом вижив. 

Кілька міліметрів убік – і ніж потрапив би у серце, пише ІА "Волинські новини"

Інцидент стався 3 жовтня близько опівночі.
На зупинці громадського транспорту на проспекті Президента Грушевського у Луцьку невідомий під час конфлікту наніс тілесні ушкодження двом місцевим жителям – 23 та 37 років. Постраждалих з колото-різаними ранами госпіталізували, один з них отримав шість ножових поранень і досі перебуває у реанімації.

Як розповідають родичі потерпілого Валентина Дацюка, нині він уже почувається краще, рани потрохи заживають, а його самого перевели з реанімації у звичайну палату. У нього – 6 ножових поранень в серце та легені, а ще поранена рука, бо нею він прикривався. Проте, як виявилося, врятувався він дивом.

«У нього була банківська картка у внутрішній кишені, то, зі слів лікаря, який його рятував, вона й пом’якшила удар. Ніж пройшов за два міліметри від серця. А медик повідомив, що всі удари були якраз спрямовані в серце. Тобто чоловік знав, куди бити ножем і саме туди цілився», - кажуть родичі потерпілого.

Того ж дня, коли стався напад, поліція затримала нападника і встановила його особу. Ним виявився 43-річний житель обласного центру. 5 жовтня під час судового засідання йому був обраний запобіжний захід – домашній арешт.

Як стверджують джерела, нападник – військовий і проходив службу в зоні АТО/ООС. Крім того, разом з затриманим був інший чоловік, який, зі слів постраждалого, теж брав участь у бійці. Його начебто затримували разом з нападником, проте одразу ж відпустили. Родичам, до слова, вдалося навіть з’ясували особу другого учасника бійки. Однак його до справи не долучають.

Водночас, родичі потерпілого розшукують свідків інциденту, аби вони допомогли пролити світло на те, що саме сталося того вечора і скільки було нападників та щоб цю справу не вдалося зам’яти.

Тож усіх, хто став свідком тієї бійки, яка ледь не коштувала молодому чоловікові життя, просять відгукнутися і зателефонувати за номером +380 (98) 895 86 77.

Мар’яна ТАРАСЮК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися