Подробиці масштабної пожежі на пилорамі волинського депутата
Волинь

Подробиці масштабної пожежі на пилорамі волинського депутата

15 жовтня 2021, 15:35
0
0
Сподобалось?
0

На гасіння пожежі у селі Тойкут Ковельської територіальної громади, яка сталася близько 23 години 14 жовтня, виїхали шість пожежних автомобілів.

Про це розповіла Суспільному начальниця відділу Головного управління ДСНС Волині Ірина Варварук.

Вогонь спалахнув на деревообробному підприємстві депутата Ковельської міської ради від «Аграрної партії» Павла Семенюка. Загорілася одна із господарських споруд.

Згідно з інформацією, навколо приміщення вигоріло 0,5 га сухої трави, 432 метри квадратних зовнішньої покрівлі, 392 метри квадратних брезентових стін та 50 метрів квадратних відходів деревини.

Пожежу рятувальники локалізували о першій годині ночі, повністю ліквідували вогонь о 01:21.

«З Ковельської пожежної частини на ліквідацію вогню виїхали чотири спецавтомобілі, ще дві рятувальні машини, які прибули на місце, – були автівками місцевої пожежної охорони. Саме одна із них і перекинулася», – розповіла Ірина Варварук.

Зауважимо, місцева пожежна охорона створюється органами виконавчої влади за погодженням з територіальним органом державної пожежної охорони в населених пунктах, де немає підрозділів державної пожежної охорони, для забезпечення пожежної безпеки.

Фінансування та матеріально-технічне забезпечення діяльності підрозділів МПО здійснюється за рахунок коштів місцевих бюджетів, надходжень від надання платних послуг, добровільних внесків юридичних та фізичних осіб, інших не заборонених законодавством джерел.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися