«Волинь» не втримала перемогу на виїзді
Волинь

«Волинь» не втримала перемогу на виїзді

17 жовтня 2021, 20:04
0
1
Сподобалось?
1

«Гірник-Спорт» з Горішніх Плавнів має незначну історію стосунків із «Волинню», але це зручна команда для луцького клубу. Практично усі матчі закінчувалися перемогою «хрестоносців». Близькими, до того аби взяти три очки лучани були й цього разу.

«Гірник-Спорт» – «Волинь» – 1:1

Голи: 0:1 – Климець (43), 1:1 – Яворський (77).

«Гірник-Спорт»: 23. Кліщук, 14. Шинкаренко, 24. Цвіренко, 5. Кравчук – к, 3. Чуєв (19. Сафіханов, 84), 8. Мильченко (22. Твердохліб, 50), 16. Ямполь (9. Романов, 58), 11. Понєдєльнік, 10. Паламар, 21. Клебер (7. Сьомка, 56), 77. Яворський.

«Волинь»: 42. Неділько – к, 4. Мороз, 6. Войтіховський, 45. Сасовський, 93. Цюпа, 23. Кучеренко, 16. Рябов, 98. Ляшенко (5. Кристін, 83), 34. Климець, 88. Хагназарі, 17. Кобзар (77. Квасов, 80).

Лучани розпочали матч першим номером й практично весь перший тайм намагалися вести гру. В останні 15 хвилин до перерви команди почали діяти на зустрічних курсах. Господарям поля нічого особливого створити не вдалося, а от «хрестоносці» успішно використовували отриманий додатковий простріл для атак. Спершу Кучеренко з лінії штрафного майданчика пробив у поперечину воріт, а вже на 43-й хвилині Климець завершив багатоходівку «Волині», скориставшись пасом від Кобзаря. Хавбек лучан пробивав по воротах з кількох метрів, на допомогу голкіперу «Гірника» намагався прийти оборонець, але м’яч рикошетом від нього все-таки влетів у сітку.

Другий тайм розпочався з наступу господарів поля. Його апогеєм можна вважати 49-у хвилину, коли м’яч метався у штрафному майданчику лучан, але всі спроби завдати вирішального удару застрягли у ногах волинських оборонців. В подальшому тривалий час «Волинь» спокійно утримувала на замку свої ворота, не даючи шансів супернику створювати хоч якусь небезпеку. Контратаки ж «Волині» були достатньо гострими. З меж штрафного по воротах стріляв Кобзар, але Кліщук до м’яча дотягнувся. Трохи згодом форварду «Волині» вдалося таки у боротьбі з двома захисниками проштовхнути м’яч повз голкіпера. Суддівська бригада гол цей не зарахувала, зафіксувавши сумнівний офсайд. Тренерський штаб «гірників» провів серію замін, які виявилися вдалими. «Гірник-Спорт» нарешті заволодів ініціативою наприкінці гри. На 77-й хвилині захист «Волині» не втримав центральну зону, двічі Кучеренко невпевнено вступав у боротьбу з опонентами й, зрештою, Яворський вийшов на ударну позицію по центру штрафного майданчика й у падінні зрозвороту пробив у праву «девʼятку» – 1:1. Спроби наставника лучан Альберта Шахова оживити гру через свої заміни не спрацювала – лавка у «Волині» дуже куца. Тож фінальні хвилини пройшли під акомпанемент атак «гірників». Під завісу гри Яворський цілком міг оформити «дубль» і вирвати перемогу для своєї команди, але трішки не встиг замкнути передачу від партнера.

Це вже шоста нічия «Волині» у 12 матчах. Востаннє «хрестоносці» перемагали аж 18 вересня, тоді вдома вдалося мінімально (1:0) здолати «ВПК-Агро».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися