У Луцьку суд покарав умовно водійку, яка п'яною спричинила потрійну ДТП
Волинь

У Луцьку суд покарав умовно водійку, яка п'яною спричинила потрійну ДТП

18 жовтня 2021, 09:17
0
0
Сподобалось?
0

В обласному центрі Волині судили п'яну водійку Audi, яка спричинила потрійну аварію на проспекті Відродження у грудні минулого року.

Луцький міськрайонний суд Волинської області призначив винуватиці ДТП умовне покарання.

Так, 19 грудня минулого року близько 23 години водійка Audi Q5, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, рухалася проспектом Відродження в напрямку проспекту Молоді зі швидкістю 50 кілометрів на годину.

При наближенні до регульованого перехрестя з вулицею Січовою, вона не зменшила швидкість та в’їхала в автомобіль Chevrolet Aveo, який зупинився у тій самій смузі руху, оскільки був червоний сигнал світлофора.

В подальшому водійка Audi в’їхала в автомобіль Renault Megan, який виїжджав на перехрестя з вулиці Січової на зелений для його руху сигнал світлофора.

Внаслідок ДТП неповнолітня пасажирка Chevrolet та пасажир Audi отримали тяжкі тілесні ушкодження.

У суді водійка Audi, яка працює приватним підприємцем та має на утриманні неповнолітню дитину, визнала свою вину, водночас повністю визнавши матеріальні позови потерпілих та частково моральні. Відзначимо, що представники неповнолітньої наполягали на суворому покаранні водійки.

Врахувавши всі обставини, суд призначив винуватиці ДТП покарання у виді чотирьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати авто на три роки, змінивши це покарання на умовне терміном на три роки. Також суд частково задовольнив цивільний позов представників неповнолітньої потерпілої, стягнувши, окрім матеріальної шкоди, 100 тисяч гривень моральної шкоди.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися