На Волині синоптики прогнозують +18
Волинь

На Волині синоптики прогнозують +18

18 жовтня 2021, 20:51
0
0
Сподобалось?
0

На Волині з 20 жовтня синоптики прогнозують потепління до 18 градусів тепла, однак у вихідні – 23 та 24 жовтня – в області та Луцьку можливий невеликий дощ, вдень повітря прогріватиметься до +10°, вночі до +2+5° тепла.

Про це Суспільному телефоном розповіла чергова синоптикиня Волинського центру гідрометеорології Світлана Дриганюк.

"20, 21 та 22 жовтня в області буде теплий фронт: будемо знаходиться в теплому повітрі, яке надходитиме з південного заходу. Ці три дні ми будемо в теплому секторі, а далі, так як, повітряні маси рухаються і змінюють напрямок, то уже з 23-го буде більш холодне повітря з заходу та з північного заходу", – зазначила синоптикиня.

У вівторок, 19 жовтня, в області та обласному центрі очікують мінливу хмарність, вдень без істотних опадів. Нічні показники термометра коливатимуться від 1 до 6 градусів тепла, денні – до +11° тепла.

З 20 до 22 жовтня на Волині та в Луцьку прогнозують мінливу хмарність, вітер південно-західний 7-12 м/с, місцями пориви вітру 15-20 м/с. Температура повітря вдень прогріється від +10° до +16° тепла.

Зі слів Світлани Дриганюк, у вихідні морозу ще не буде, проте температура повітря буде відчутно прохолоднішою. "Переважатиме у вихідні антициклональний характер погоди", – зазначила синоптикиня.

23 та 24 жовтня в області очікується хмарна погода з проясненнями, невеликий дощ. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура вночі становитиме 1-6° тепла, вдень – 5-10° тепла.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися