Затримали організатора розбійного нападу на сім'ю підприємців на Волині
Волинь

Затримали організатора розбійного нападу на сім'ю підприємців на Волині

19 жовтня 2021, 11:30
0
0
Сподобалось?
0

Поліцейські затримали ймовірного організатора розбою, вчиненого на сім’ю підприємців у Володимир-Волинському районі майже рік тому. 

Про це повідомляє сектор комунікації ГУНП у Волинській області. 

"Нині зловмиснику, який спланував і організував зухвалий злочин, обрано запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави. За вчинення розбою організованою групою, спрямованого на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах та поєднаного із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень йому загрожує позбавлення волі від 8 до 15 років із конфіскацією майна", - йдеться  у повідомленні. 

Як розповів начальник ГУНП, повідомлення від підприємців Володимир-Волинського району про розбійний напад на їх сім'ю надійшло до поліції в листопаді минулого року.

«Заявник розповів, що невідомі особи увірвались в будинок, вчинили щодо нього фізичне насильство, зв’язали руки, нанесли опіки гарячою праскою та погрожували завдати ушкоджень і його дружині, якщо він не скаже, де лежать гроші. Таким чином, зловмисники заволоділи значною сумою коштів та втекли у невідомому напрямку», - розповів Юрій Олександрович.

Завдяки вжитим оперативно-розшуковим заходам вдалось встановити особи всіх виконавців та організатора розбою. Останнім виявився 38-річний житель Хмельниччини, спільниками – 20-річний та 37-річний мешканці цієї ж області.

Зловмисникам оголосили підозру за вчинення розбою та оголосили їх в розшук.

15 жовтня в м. Кам’янець-Подільський волинські оперативники затримали організатора розбійного нападу. При затриманні в останнього виявили та вилучили пістолет марки ПМ та сім бойових набоїв 9 мм до нього. Нині йому обрано запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави.

«Проводяться заходи щодо затримання ще двох підозрюваних у розбої», - повідомив Юрій Крошко.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися