На Волині «вибухнула» котельня
Волинь

На Волині «вибухнула» котельня

21 жовтня 2021, 19:29
0
0
Сподобалось?
0

У четвер, 21 жовтня,  у селищах  Маневичі, Іваничі, а також у місті Камені-Каширському провели навчання щодо реагування різних служб на надзвичайну ситуацію – вибух у котельні.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Волинській області.

За легендою навчань, оператор котельні почула вибух і телефонувала до служби порятунку. За кілька хвилин на виклик прибули рятувальники ГУ  ДСНС України у Волинській області, які узялись ліквідовувати умовну пожежу та винесли з неї постраждалого. Аварійні служби газу та електриків перекрили газо- та енергопостачання котельні. Бригада невідкладної медичної допомоги проводила огляд та госпіталізацію потерпілого.

У всіх випадках НС служби екстреного реагування спрацювали оперативно, злагоджено і чітко, а рятувальники додатково ще й провели інструктажі для членів добровільних пожежних команд об’єктів.

Саме такі змодельовані ситуації допомагають збудувати алгоритм дій та засвоїти навички набагато швидше, аніж просто вивчення теорії. Тож рятувальники будуть і надалі  практикувати такі навчання на різноманітних об’єктах у містах та селищах краю.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися