У селі на Волині в пожежі загинув 61-річний чоловік
Волинь

У селі на Волині в пожежі загинув 61-річний чоловік

27 жовтня 2021, 10:39
0
0
Сподобалось?
0

За минулу добу на Волині ліквідували 9 пожеж, 6 з яких – у житловому секторі та ще 3 пожежі сміття на відкритих територіях.

Про це інформують у пресслужбі ДСНС Волині.

Вночі 26 жовтня о 02:54 до служби порятунку телефонували з проханням допомоги мешканці села Великий Обзир Камінь-Каширського району, оскільки на вулиці Вересневій вогнем зайнявся дерев’яний житловий будинок, критий шифером.

На місце виклику прибули працівники ДСНС з Каменя-Каширського, а також місцевої пожежної охорони села Боровне та відомчої пожежної охорони місцевого лісгоспу. Пожежу в будинку локалізовано о 4:04, ліквідовано о 4:34.

Вогонь встиг знищити 110 м2 даху, 80 м2 перекриття, 60 м2 стін, речі домашнього вжитку, документи, побутову техніку та пошкодити 80 м2 стін, 30 м2 перекриття хати, меблі.

Ймовірна причина виникнення пожежі – несправність пічного опалення.

О 3:30 працівники ДСНС з Ратного виїхали на гасіння пожежі цегляного житлового будинку у село Самари Ратнівської СГ Ковельського району. Вже о 4:05 пожежа, що виникла на горищі будівлі, локалізована, а 4:30 – ліквідована. Рятувальникам допомагали працівники двох місцевих пожежних команд сіл Самари та Кортеліси. Вогнем пошкоджено 140 м2 перекриття даху.

Ймовірна причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі.

О 8:31 до служби порятунку надійшов виклик від мешканців села Грудки Камінь-Каширського району, які повідомили про загорання кімнати у цегляному житловому будинку пенсіонера. Працівники 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини ГУДСНС України у Волинській області вже за 9 хвилин примчали до села Грудки і за чверть години локалізували пожежу. Їм допомагали працівники місцевої пожежної охорони села Видерта. О 9:05 пожежу ліквідовано. Під час гасіння пожежі виявлено тіло 61-річного чоловіка.

Вогнем знищено 6 м2 дерев’яної підлоги, ліжко з матрацом, пошкоджено 4 м2 дерев’яної підлоги, 30 м2 стін будинку.

Ймовірна причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем власника оселі.

Окрім цього, працівники ДСНС ліквідували пожежу дерев’яного будиночку на дачному масиві «Струмівка» у Луцькому районі, займання легкової автівки у місті Ківерці, дерев'яної господарської споруди у селищі Торчин та три загорання сміття на проспекті Відродження в обласному центрі та у селах Забороль і Великий Омеляник Луцького району.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися