У Луцьку судили водійку, яка спричинила подвійну ДТП
Волинь

У Луцьку судили водійку, яка спричинила подвійну ДТП

28 жовтня 2021, 14:38
0
0
Сподобалось?
0

Судили водійку, яка 19 грудня у Луцьку на розі вулиці Січової та проспекту Відродження спричинила аварію за участі трьох легковиків, у результаті якої постраждала 5-річна дівчинка.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс».

Нагадаємо, водійка «Ауді» Інна Вільчинська на світлофорі в’їхала у таксі «Шевроле», яке відкинуло на зустрічну смугу. Потому «Ауді» зітнулось із легковиком «Рено», який виїжджав із бічної Січової на проспект Відродження. Внаслідок аварії усі отримали травми, але найбільше постраждала 5-річна дівчинка, в дитини був проломаний череп.

Водійка автомобіля «Ауді» перебувала у нетверезому стані. Рівень алкоголю у крові жінки сягнув 0,8 проміле.

Винуватицю аварії суд покарав чотирма роками позбавлення волі, з іспитовим терміном на три роки. На три роки її також позбавили права керувати автомобілем.

Мама дівчинки, яка опинилася у реанімації, розповіла, що коли зайшла мова про компенсацію, чоловік Вільчинської почав вимагати звітних документів, але зрештою ніяких коштів постраждалі не отримали.

«Дитина отримала черепно-мозкову травму, в нас є перелом кісток черепа, забій головного мозку. Дитина була в реанімації, але дякувати Богу… Ми всі потребуємо реабілітації і коли ми це йому говорили, він питав підтвердження. На своїй сторінці у фейсбуці я описала чи треба підтвердження у такій ситуації, коли людина перебуває п’яна за кермом», – розповідає мама постраждалої дівчинки Олена Павлова.

Не компенсували вони нічого і таксисту Генадію Шуліці, якого фактично лишили без роботи, бо його авто після аварії ремонту не підлягає. Чоловік розповів, що його навіть не хотіли пускати до зали суду, де слухалася справа, в якій він був потерпілим.

До слова, у ніч, коли сталася ДТП перші кошти на лікування дитини надали саме луцькі таксисти. За кілька годин вони тоді назбирали 12 тисяч гривень.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися