«Волинь» забиває і програє
Волинь

«Волинь» забиває і програє

29 жовтня 2021, 19:16
0
-2
Сподобалось?
-2

Луцька команда зіграла один з найгірших своїх матчів у нинішньому сезоні. Долю гри вирішив єдиний гол, який лучани забили самі собі. За іронією долі автором автоголу став Максим Войтіховський, який цього вечора вийшов на поле з капітанською пов’язко

«Волинь» – «Агробізнес» – 0:1

Голи: 0:1 – Войтіховський (5 – автогол).

«Волинь»: 71. Коркодим, 6. Войтіховський – к, 45. Сасовський, 93. Цюпа, 23. Кучеренко, 8. Чепелюк (18. Миронюк, 18), 98. Ляшенко, 34. Климець (4. Мороз, 85), 88. Хагназарі, 17. Кобзар.

«Агробізнес»: 30. Мозіль, 11. Синиця (80. Семенюк, 90+1), 17. Курило – к, 3. Карась, 14. Думанюк, 8. Вербний, 10. Юхимович, 18. І. Когут (22. Нагорний, 63), 13. Черненко, 21. Бойчук, 25. Груша (16. Семенець, 62).

Який початковий план на гру був у «Волині» не судилося дізнатися. Адже вже на старті першого тайму лучани пропустили гол нізвідки. Після флангового прострілу з лівого краю м’яч зачепив Войтіховського і залетів у ворота. Це було настільки несподівано, що в молодого Коркодима, котрий у цьому матчі зайняв місце у воротах замість досвідченого Неділька, шансів врятувати свою команду не було. Далі команди видали чималий відрізок беззмістовного футболу. Перший шанс відігратися у лучан виник аж на 31-й хвилині. «Хрестоносці» заробили штрафний удар перед самісіньким штрафним майданчиком, потім довго вирішували хто битиме, зрештою Цюпа розрядив свою гармату, але прямо по центру й у руки голкіперу. Ще одна непогана нагода вирівняти становище була вже перед свистком на перерву. Войтіховський опинився в атаці, показав чудовий дриблінг і віддав пас на хід у штрафний майданчик Ляшенеку, Андрій пробив сходу і вразив ближню дев’ятку, тільки із зовнішнього боку воріт.

Другий тайм «Волинь» розпочала жвавіше, більше віддаючи перевагу верховим подачам і навісам. На другому поверсі лучани мали перевагу і нагоди для ударів виникали регулярно. Найближчим до взяття воріт був Кучеренко – після його удару м’яч просвистів над хрестовиною.

До середини тайму гра знову більш-менш вирівнялася, а гості в одній зі своїх рідкісних атак заробили кутовий і ледь не подвоїли перевагу. М’яч струсонув поперечину воріт, а після відскоку кілька довгих секунд гравці «Агробізнеса» намагалися проштовхнути його у сітку, але з пів десятка гравців «Волині», які розташувалися вздовж лінії воріт, так і не дали цього зробити.

Ні у другій частині тайму, ні у заключні хвилини "Волинь" не змогла організувати штурм воріт суперника. Натомість завершгилася гра потасовкою стінка на стінку між командами у повних складах. Збіглися навіть запасні та тренери. На щастя, обійшлося без серйозних кулачних боїв.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися