У Луцьку прооперували 2-річну дитину, яку порізала рідна матір
Волинь

У Луцьку прооперували 2-річну дитину, яку порізала рідна матір

4 листопада 2021, 12:56
0
0
Сподобалось?
0

Однорічну дівчинку, якій кількох колото-різаних ран завдала рідна матір, прооперували. Дитина перебуває в реанімаційному відділенні. Її стан медики оцінюють як важкий.

Як розповів у коментарі ІА Волинські Новини медичний директор з хірургічної роботи Волинського обласного територіального медичного об’єднання захисту материнства та дитинства Ігор Дородних, учора дитину прооперували.

«Дитина в реанімації, стан дитини важкий. Лікується», – сказав Ігор Дородних.

Нагадаємо, надзвичайна подія сталася в ніч проти 2 листопада в квартирі однієї з багатоповерхівок на проспекті Молоді в Луцьку. Лучанка порізала себе та доньку віком 1 рік та 10 місяців.

Зі слів сусідів, чоловік постраждалої з другою донькою спав в іншій кімнаті, але раптом вночі почув стогін. Коли ввійшов у кімнату, то побачив закривавлених дружину та доньку, тож викликав поліцію.

У квартирі, де трапився інцидент, знайшли передсмертну записку. В ній жінка зізнається, що скоїла все сама і не знає, що з нею діється. Жінка також попросила прощення й додала, що любить усіх.

Зі слів генеральної директорки Волинського обласного територіального медичного об’єднання захисту материнства та дитинства Ірини Горавської, до лікарні дитина поступила у вкрай важкому стані, з ножовими пораненнями.

Старша донька, припускають сусіди, очевидно, нині перебуває в родичів. Бо ж бабусі дітей зараз в місті немає. Батько – поруч з постраждалою дитиною. Дівчинка – в реанімаційному відділені Волинської обласної дитячої лікарні. Саму ж маму дитини характеризують як прекрасну молодичку, яка дбала за своїх дітей. У службі в справах дітей кажуть, що ця родина на обліку в них не перебувала. Але після того, що сталося, вже потрапила в їхнє поле зору.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися