Волинянина побили жінка з донькою, бо не хотів ділитися вишнями
Волинь

Волинянина побили жінка з донькою, бо не хотів ділитися вишнями

4 листопада 2021, 18:51
0
0
Сподобалось?
0

Інцидент стався у Ковелі. Подружжя уже чотири роки живе окремо, однак жінка прийшла до будинку чоловіка зі спільною донькою, щоб набрати вишень. Коли власник помешкання вийшов у двір і спробував їх зупинити, екс-дружина почала бити його кулаками, а дитина – пластиковим відром. Після інциденту у ковельчанина діагностували легкі тілесні ушкодження, а на жінок склали адмінпротокол. У підсумку сімейна бійка через вишню дійшла до суду, який оштрафував екс-дружину та доньку ковельчанина на 1275 гривень кожну.

Про це пише Zahid.net.

Жінки начебто не відповідали на його запитання, тож він підійшов до драбини, на якій стояла донька, і «поклав руку на одну зі сходинок». Після цього обидві жінки нанесли йому кілька ударів, зокрема, пластиковим відром.

У суді обвинувачена екс-дружина Ольга П. розповіла свою версію подій: «Він знімав відео на мобільний телефон та почав трясти драбину, на якій знаходилась дочка, від чого остання впала з цієї драбини. В цей час вона підбігла до [чоловіка] та почала його відштовхувати двома руками, щоб він не бив дочку. При цьому будь-яких ударів потерпілому не наносила», – так свідчила у суді обвинувачена жінка. Також і вона, і донька зазначили, що з Сергієм П. у них «неприязні відносини». Свою вину обидві обвинувачені не визнали.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися