На Волині проведуть спартакіаду серед депутатів
Волинь

На Волині проведуть спартакіаду серед депутатів

5 листопада 2021, 14:03
0
0
Сподобалось?
0

У Волиньраді відбулося засідання організаційного комітету з проведення традиційної обласної спартакіади серед депутатів обласної, міських, районних, селищних та сільських рад.

Про це повідомляєють у пресслужбі Волиньради.

Спартакіада серед депутатів місцевих рад традиційно приурочується до Дня місцевого самоврядування (7 грудня) і має на меті популяризацію фізичної культури і спорту, пропаганди здорового способу життя, активізації фізкультурно-оздоровчої, реабілітаційної та спортивної роботи.

Відповідно до положення змагання – командні, система проведення змагань – колова, види спорту – футбол, волейбол, теніс настільний, шашки і шахи.

Переможець змагань в особистому заліку визначається за найбільшою сумою набраних очок. Командна першість визначається за сумою одного кращого результату серед чоловіків та жінок. У випадку рівності очок в командній першості перевага надається команді, у якій вище місце посіла жінка.

Оргкомітетом визначено, що фінальні змагання обласної спартакіади серед депутатів обласної, міських, районних, селищних та сільських рад відбудуться 5 грудня у Луцьку за участю збірної команди депутатів Волинської облради, збірних команд з числа депутатів усіх рівнів, які входять до складу Володимир-Волинського, Камінь-Каширського, Ковельського та Луцького районів.

До цього головам райрад та тергромад доручено провести перший етап відбіркових змагань на місцях та сформувати збірну команду району.

При проведенні змагань є обов’язковим дотримання визначених норм щодо обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню COVID-19.

Переможці візьмуть участь у всеукраїнській спартакіаді серед ороганів місцевого самоврядування.

Фото ілюстративне.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися