«Ситуація плачевна»: на автостанції в Луцьку рекордно низький пасажиропотік
Волинь

«Ситуація плачевна»: на автостанції в Луцьку рекордно низький пасажиропотік

6 листопада 2021, 12:20
0
0
Сподобалось?
0

На автостанції в Луцьку спостерігають рекордно низький пасажиропотік через нові правила перевезень невакцинованих пасажирів.

Про це повідомляє ІА Конкурент.

Як каже начальник автовокзалу Ігор Модла – після рішення кабінету міністрів про міжобласне перевезення лише вакцинованих пасажирів вже з’явились негативні наслідки. Скорочена кількість рейсів, та і зовсім - скасований маршрут.

Нині перевезення здійснюються в плановому режимі за виключення відправлення таких міжобласних сполучень як Луцьк-Вінниця, він не здійснює перевезень. Далі скорочена кількість перевезень на маршруті Луцьк-Ужгород який щоденно виконувався, а зараз лише 3 дні на тиждень. І автобус Луцьк-Буковель здійснює перевезення тільки до Львова.

Зменшили й кількість рейсових автобусів. До прикладу, раніше до Львова з Луцької автостанції їздило понад 20 автобусів, а тепер – їх залишилось усього 6.

«Пасажиропотік на ці маршрути він і так був не потужний, кількість пасажирів обмежена. А тепер додались ще ці обмеження протиепідеміологічні і настільки впав пасажиропотік на цих рейсах. Ну ви самі розумієте – немає економічної доцільності в цих перевезеннях коли автобус напівпорожній поїде», – зазначає начальник автовокзалу.

Перевізник Михайло Яцишин каже – вже багато років працює у цій сфері. Загалом, його автобуси здійснюють рейси чи не по всій Україні: Рівне, Львів, Тернопіль, Вінниця тощо. Та тепер – кількість рейсових автобусів доводиться переглядати та зменшувати.

«Ситуація плачевна, і в першу черга плачевна не лише для перевізників, а в першу чергу ситуація плачевна для законослухняних громадян пасажирів», – додав перевізник.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися