На Волині поновлений на посаді митник вимагає додатковий мільйон до компенсації
Волинь

На Волині поновлений на посаді митник вимагає додатковий мільйон до компенсації

6 листопада 2021, 18:13
0
0
Сподобалось?
0

Люстрований митник Сергій Ярмольський судиться за те, що йому, на його думку, виплатили малу компенсацію після поновлення на роботі.

Мовляв, йому недоплатили більш як мільйон гривень за період з 2016 до 2020 року, - повідомляє  «Аверс».

Аргументує свій позов тим, що за останні роки після Революції Гідності та процесів люстрації, під які він потрапив, у митників збільшилися оклад та надбавки. І дарма, що відомство, в якому він працював, уже реформували.

Справу розглядають у Волинському окружному адміністративному суді. Але наразі процес призупинили, адже наразі подали доповнення до касаційної скарги саме щодо люстрації позивача у Верховний Суд України на постанови адміністративного та апеляційного судів. Якщо Верховний Суд погодиться з доповненням, потреба судитися тут відпаде, повідомив представник Сергія Ярмольського в суді Павло Полетило.

Як зазначив представник Сергія Ярмольського в суді Сергій Сафулько, очевидним є той факт, що при звільненні та судовому розгляді справи про поновлення на посаді Ярмольському не виплатили зарплату в повному обсязі.

Між тим, у декларації позивача зазначено будинок на 226 квадратів у Колодяжному та на 114 квадратів на Світязі. А в його дружини – будинок на 418 квадратів у Ковелі. Також вона декларує елітну квартиру в Києві на 141 квадратний метр.

Окрім того, сім’я має кілька земельних ділянок. Також Ярмольський декларує 200 тисяч гривень та $17 тисяч. Його дружина Валентина – 50 тисяч готівки гривнями та $6 тисяч. Ще понад 80 тисяч гривень розміщено на її банківських рахунках.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися