«Волинь» двічі забила у Хмельницькому, але програла «насухо»
Волинь

«Волинь» двічі забила у Хмельницькому, але програла «насухо»

8 листопада 2021, 16:25
0
-3
Сподобалось?
-3

У луцької «Волині» триває чергова чорна смуга. Третій тур поспіль лучани не можуть не те що виграти, а бодай забити гол. У матчі з одним із аутсайдерів першої ліги лучани мали достатньо моментів, щоб відзначитися, але не змогли перебороти несприятливі обставини.

«Поділля» – «Волинь» – 2:0

Голи: 1:0 – Савошко (31), 2:0 – Моранеко (39).

«Поділля»: 23. Є. Кучеренко, 7. Морговський, 14. Воловик, 32. Пернацький, 22. Корохов, 15. Цибульник, 2. Пріхна, 33. Веремієнко, 70. Мораренко, 17. Савошко, 18. Карпенко.

«Волинь»: 42. Неділько – к, 6. Войтіховський, 45. Сасовський, 61. Чернов, 93. Цюпа, 23. О. Кучеренко, 16. Рябов, 34. Климець, 98. Ляшенко, 88. Хагназарі, 17. Кобзар.

Від стартового свистка «Поділля» намагалося показати, хто господар матчу. Проте хвилин 15 позиційних атак не дали подолянам ніяких дивідендів. Натомість у середині тайму «Волинь» перехопила ініціативу й гострота одразу почала виникати поблизу воріт Євгена Кучеренка. Кілька перспективних атак на двох розіграли Ляшенко та Хагназарі, які по черзі намагалися вивести один одного на ударну позицію, але щоразу захисникам вдавалося рятувати ситуацію. Класно з середньої відстані стріляв Рябов – поруч зі стійкою. Кобзарю кількох сантиметрів забракло, аби переправити м’яч у ворота після не дуже вдалого удару головою від Климця. І тут, як грім з ясного неба, прилетів гол у ворота «Волині». Виник він з нічого, а точніше через непорозуміння між капітаном лучан Недільком та віце-капітаном Войтіховський, котрій так і не розібралися, хто має бути на м’ячі після подачі у штрафний майданчик, а тим часом Савошко продерся між ними і головою переправив «круглого» у напівзахищені ворота. «Волинь» ще не встигла оговтатися як пропустила вдруге. Мораренко з лінії штрафного майданчика з лівого боку за неймовірною траєкторією закрутив м’яча у праву «дев’ятку» воріт Неділька. Відзначимо, що «Поділля» в останнє забивало у чемпіонаті ще 12 жовтня, а у матчі з хрестоносцями вже до 40-ї хвилини хмельниччанам це вдалося аж двічі.

Вдруге переламати гру лучанам уже не вдавалося. Хоча переломний момент таки міг статися на 64-й хвилині. Войтіховський після подачі у штрафний майданчик випередив всіх і переправив м’яч у воротар, але арбітри гол відмінили через офсайд. Проте це була явна помилка суддівської бригади, адже після подачі Ляшенка гравець «Поділля» головою зробив скидку у карний майданчик, тобто саме гравець команди з Хмельницького став автором гольової передачі, а не Ляшенко.

На 81-й хвилині «Волинь» знову забила, і знову взяття воріт Кобзарем не зарахували. Але у цьому епізоді ніяких апеляцій з боку лучан до суддівської бригади не було, бо офсайд таки ніби насправді був.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися