Найбільша сільська школа Волині стала кольоровою
Волинь

Найбільша сільська школа Волині стала кольоровою

12 листопада 2021, 17:27
0
0
Сподобалось?
0

Капітальний ремонт даху та утеплення одного із корпусів Підгайцівського ліцею йде до завершення. Основна частина робіт щодо заміни даху, утеплення та фарбування фасаду – позаду. Нині школа радує око яскравими фарбами.

Заступник Підгайцівського сільського голови Леонід Гроголь розповів, що у цьому році на капітальний ремонт корпусу, де навчаються учні старших класів, витратили майже 7 мільйонів гривень із бюджету громади. І це лише початок, школи добудовували у кілька етапів, тому його зовнішній вигляд не дуже цілісний цілісний.

До кінця року будівельники мають завершити утеплення надземної і підземної частини цоколя триповерхового корпусу школи та облицювати його плитами під «рване каміння»,  зробити гідроізоляцію фундаменту, відмостку, облаштувати пандус та ґанки над входами у будівлю.

Було
Стало

«Після капремонту товщина стін збільшилась на 16 сантиметрів, цього має вистачити, аби у корпусі було тепло. Однак аби у навчальному закладі могли економити на опаленні взимку, утеплити та відремонтувати треба й інші  корпуси. Для цього Підгайцівська сільська рада замовила виготовлення проєктно-кошторисної документації на капремонт ще у двох будівлях закладу. Буду пропонувати депутатам сільської ради передбачити у бюджеті 2022 року кошти на реалізацію цього проєкту», – додає Леонід Гроголь. 

До слова, Підгайцівська гімназія – найбільша сільська школа Волині та Підгайцівської громади, у якій навчається 960 учнів. У ліцеї діє гурток робототехніки та чирлідінгу, спортивні команди займають призові місця на обласних та всеукраїнських змаганнях.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися