У лікарні на Волині встановили ліфт для людей з інвалідністю
Волинь

У лікарні на Волині встановили ліфт для людей з інвалідністю

13 листопада 2021, 13:53
0
0
Сподобалось?
0

У Ковельському міськрайонному територіальному медичному об’єднанні встановили перший, і поки єдиний зовнішній ліфт в місті, для людей з особливими потребами. Разом із монтажем нова конструкція обійшлася місту в 400 тис. грн.

Про це на своїй офіційній сторінці у Фейсбуку написав міський голова Ігор Чайка.

Новий ліфт цілковито безпечний, з широкою платформою, де зручно стане візок, з плавним, без ривків, ходом. Конструкція із подвійним запасом міцності та можливістю регулювати хід, самостійно зупиняти тощо. Вантажопідйомність - понад 300 кг.

"І ось ти заходиш-заїжджаєш у такий ліфт - він повільно підіймає тебе на другий поверх госпрозрахункового відділення Ковельського МТМО з проведення всіх видів профілактичних медичних оглядів міської амбулаторії загальної практики сімейної медицини №2, що на Грушевського», - пише міський голова Ковеля.

Ліфт встановили під час ремонту, який тут протягом двох місяців своїми силами робили працівники МТМО. Матеріали закупляли на зекономлені кошти бюджету медичного об’єднання.

На першому поверсі будівілі - амбулаторія, а на другому, власне госпрозрахункове відділення.

Генеральний директор Ковельського МТМО Валентин Вітер показав спеціально облаштовану для відвідувачів кімнату очікування, оновлені кабінети лікарів, маніпуляційну, санітарно-гігієнічну кімнату, повністю облаштовану для людей з обмеженими можливостями.

«Це відділення - необхідне для лікарні, бо зросла кількість визначених категорій працівників, які підлягають обов’язковому медичному огляду. Відповідно, збільшилося навантаження.
У госпрозрахунковому відділенні площею 340 м² будуть працювати всі необхідні для проходження медогляду вузькі спеціалісти.
Що ж, щойно до будівлі повністю дооблаштують заізди, - перший та поки що єдиний об’єкт у Ковелі, повністю забезпечений інклюзивністю, до роботи готовий»,- написав Ігор Чайка.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися