Компанія, яка займається розумними будинками, хоче відкрити офіс у Луцьку
Волинь

Компанія, яка займається розумними будинками, хоче відкрити офіс у Луцьку

14 листопада 2021, 15:03
0
0
Сподобалось?
0

Українська компанія i3 Engineering, котра розробляє системи розумного дому та пристрої для автоматизації, відкриє два нові офіси до кінця цього року. Один в Івано-Франківську, інший у Тернополі або Луцьку.

Про це інформує прес-служба компанії.

Наразі головний офіс i3 Engineering знаходиться у Львові, там працює 22 фахівці, які займаються розробкою програмного та апаратного забезпечення, а також створенням мобільного додатку універсального для всіх мобільних платформ.

Офіси планують відкрити в грудні 2021, нові команди сфокусуються на дослідженні ринку і потреб клієнтів, розробці та вдосконалені продуктів, а також тестуванні. Зараз у компанії займаються формуванням пулу вакансій та пошуком приміщень. 

i3 Engineering – це українська компанія-розробник пристроїв для домашньої автоматизації та персоналізованих рішень промислової автоматизації для готелів, теплиць, виробництв, фермерських господарств тощо. Компанія заснована 2018 року, цього року отримала сертифікацію і вийшла на ринок з пристроями серії Atom для автоматизації освітлення, опалення та клімату. Наступного року планується вихід на європейський ринок.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися