«Волинь» не залишила шансів четвертій команді першої ліги
Волинь

«Волинь» не залишила шансів четвертій команді першої ліги

14 листопада 2021, 17:22
0
2
Сподобалось?
2

Лучани перервали безгольову серію, яка тривала майже 400 хвилин. «Волинь» провела в атаці 70 відсотків ігрового часу і заслужила перемогу.

«Волинь» – «Альянс» – 1:0

Гол: 1:0 – Кобзар (72).

«Волинь»: 42. Неділько – к, 61. Чернов, 6. Войтіховський, 45. Сасовський, 93. Цюпа, 23. Кучеренко, 16. Рябов, 98. Ляшенко (19. Теслюк, 90+1), 34. Климець, 8. Чепелюк (88. Хагназарі, 75), 5. Кристін (17. Кобзар, 62).

«Альянс»: 88. Важинський, 33. Пікуль – к, 17. Осадчий, 11. Пісний, 94. Герд, 15. Лебеденко, 9. Піднебенной (18. Бойко, 84), 10. Карноза (22. Шмигельський, 59), 99. Ярошенко, 13. Агапов (96. Сидоренко, 75), 7. Загинайлов (21. Шпирьнок, 80).

«Волинь» розпочала матч без будь-якого натяку на обережну гру. Всі сили були кинуті вперед. Більше того, тренерський штаб лучан повністю перекроїв лінію нападу. На вістрі атаки опинився центральний захисник Войтіховський, зі старту вийшов на поле юний Кристін. На лаві запасних залишилися гравці «основи» Кобзар і Хагназарі. «Хрестоносці» уже на третій хвилині створили переший момент. З правого флангу пішов гострий пас у напрямку штрафного майданчика гостей, де попереду, але водночас і в офсайді, був Войтіховський, тож він пропустив м’яча на Користіна, який вривався у штрафний майданчик другим темпом. Гравець «Волині» вже прокинув м’яч повз останнього захисника, але тут же отримав від нього по нозі. Здається, це порушення видно було навіть з космосу, але його не побачив головний арбітр, котрий був поруч. Ще один шанс мав Рябов на 11-й хвилині. Проте довго возився із м’ячем у штрафному майданчику і втратив, як мінімум, дві можливості для завершального удару. На 20-й хвилині у штрафному майданчику «Альянса» спалахнула пожежа, все завершилось сильним ударом Цюпи майже з району 11-метрової позначки, але під м’яч кинувся захисник. «Волинь» й надалі тримала в облозі ворота суперника, але пробитися крізь щільний захист було складно.

Хід матчу мало змінився й по перерві. Гості почали діяти сміливіше, але «Волинь» далі домінувала. На 55-й хвилині воротам «Альянсу» загрожував Войтіховський. Він отримав м’яч перед самим штрафним майданчиком, на замаху прибрав одразу двох оборонців й пробив у дальній кут – «круглий» просвистів поруч зі стійкою. На 65-й хвилині голкіпер «Альянсу» ліквідував прорив до воріт свіжого нападника лучан Кобзаря, вийшовши аж за межі штрафного майданчика. На 72-й хвилині безгольова серія «Волині», яка тривала майже 400 хвилин, таки перервалася. Ляшенко на своєму фланзі розкрутив опонента й подав у штрафний майданчик, де на «другому поверсі» найкраще за всіх розібрався Кобзар і головою переправив м’яч у сітку. Після забитого голу лучани перейшли до високого пресингу, не даючи часу на підготовку атак. На 86-й хвилині Чернов мав знімати всі питання у грі, але один в один не зміг переграти Важинського.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися