Люстрований волинський митник відсудив у держави 700 тисяч гривень
Волинь

Люстрований волинський митник відсудив у держави 700 тисяч гривень

16 листопада 2021, 21:04
1
-4
Сподобалось?
-4

Волинський митник Сергій Ярмольський після люстрації поновився на посаді і відсудив чималу компенсацію – 700 тисяч гривень. Вдовольнившись першим результатом, чиновник подався на відпочинок у Лас-Вегас. Нині ж продовжує судитися, бо хоче ще грошей.

Про це розповідає ТРК «Аверс».

До звільнення Ярмольський керував Волинською митницею. Обіймав таку ж посаду на Чернігівській митниці, згодом очолив Ужгородську. Далі перекочував на Львівську митницю. Там його звинувачували у вимаганні та шантажах. На Рівненській митниці запам’ятався скандалом через ввезення замість легкових автомобілів кузовів від них, попрацював і на луганській митниці.

Отримавши 700 тисяч гривень, Сергій Ярмольський вирішив ще раз звернутися до суду. Тепер він хоче ще мільйон гривень компенсації від держави. В Україні Ярмосльський суди програв, але його представник Сергій Сафулько каже, що на цьому судовий спір не припинять – звертатимуться в Європейський суд з прав людини.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • богдан Сташинський
    богдан Сташинський

    Молодець !!! Браво !!! Так треба вчити дурновату владу !!! Треба зараз терміново усім люстрованим чиновникам негайно подавати до суду , тому що ЄСПЛ ухвалив рішення і визнав дурний закон про люстрацію дебільним.

    17 листопада 2021, 22:02
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися