У Луцьку п'яний водій пропонував патрульним майже 7 тисяч хабаря
Волинь

У Луцьку п'яний водій пропонував патрульним майже 7 тисяч хабаря

18 листопада 2021, 13:55
0
0
Сподобалось?
0

За ніч патрульні виявили у Луцьку чотирьох керманичів з ознаками алкогольного сп’яніння: один з них пропонував неправомірну вигоду.

Про це йдеться на сторінці патрульних у Фейсбуку.

Опівночі на вулиці Гнідавській патрульні помітили транспортний засіб Skoda Fabia, керманич якого рухався в темну пору доби без увімкнених фар, чим порушив ПДР. Автомобіль поліцейські зупинили. За кермом перебував чоловік з ознаками алкогольного сп’яніння. Він виявив бажання пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння у медичному закладі.

Під час доставлення 37-річного чоловіка до медичного закладу, він, з метою уникнення адміністративної відповідальності, надав неправомірну вигоду у вигляді грошових коштів у сумі 100 доларів США та 4000 гривень, поклавши їх на переднє сидіння службового транспортного засобу.

Оскільки в діях особи виявили ознаки кримінального правопорушення за ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України, патрульні на місце події викликали слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції.

Другий випадок трапився на вулиці Набережній, близько 4-ї години ранку. Тут патрульні зупинили автомобіль Mercedes-Benz S 350, керманич якого порушив ПДР. Поліцейські виявили у 26-річного чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння та встановили, що він позбавлений права керування. Огляд на стан алкогольного сп’яніння пройшов у медичному закладі. Висновок лікаря – керманич перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Третій інцидент трапився на проспекті Василя Мойсея близько 5-ї години ранку. Патрульні помітили рух транспортного засобу Volkswagen Golf без увімкнених фар ближнього світла. Патрульні зупинили автомобіль. За кермом перебувала 18-річна жінка з ознаками алкогольного сп’яніння. Вона пройшла огляд на стан визначення сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу. Результат – 1, 11 проміле.

На проспекті Президента Грушевського виявили й четвертого керманича з ознаками алкогольного сп’яніння. Він рухався на транспортному засобі Volkswagen Transporter та був позбавленим права керування. Патрульні запропонували пройти огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння в найближчому закладі охорони здоров’я, однак 24-річний чоловік відмовився.

Щодо керманичів патрульні склали адміністративні матеріали, відповідно до вчинених правопорушень.

Всі матеріали будуть передані до суду для прийняття рішення та притягнення порушників до відповідальності.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися