Терористи у Луганську важко поранили командира луцьких нацгвардійців
Волинь

Терористи у Луганську важко поранили командира луцьких нацгвардійців

14 травня 2014, 17:43
3
0
Сподобалось?
0

З моменту відрядження до Луганська особового складу частини Нацгвардії №1141, яка базується у Луцьку, ми домовилися з командиром підполковником Логушем, що контактуватимемо кожних 2-3 дні. І ось коли Степан Іванович перестав брати слухавку, з'явилася тривога. Кожен наступний дзвінок робити було трохи боязко. Додзвонитися не вдавалося більше тижня. На щастя, сьогодні Степан Іванович відповів. Командир нацгвардійців пережив найскладніші дні у своєму житті.

Волинські військові потрапили під обстріл бойовиків поблизу приміщення обласної міліції Луганщини. Напад, як і зазвичай, був зрадницький. Степан Логуш отримав одразу кулька кульових поранень. Два з них у груди. Його у важкому стані доставили на лікування у Дніпропетровськ. Сюди приїхала і дружина Степана Івановича. Нині він іде на поправку.

На жаль більш детально дізнатися про ситуацію не вдалося. Хоча настрій у Степана Івановича, як і завжди бойовий, проте його видає поки що кволий голос. Він додав, що внаслідок обстрілу постраждав ще біля будівлі Луганського УМВС поранення отримав ще один волинський військовослужбовець. Також зазначив, що волинським нацгвардійцям дуже потрібна допомога небайдужих земляків. Зберегти їхнє здоров'я, а то і врятувати життя можуть сучасні бронежилети та шоломи. Бо штатна екіпіровка мало придатна до бойових дій.

До речі, жінки військовослужбовців військової частини 1141 також звернулися до волинян з відкритим листом-проханням до редакції газети «Волинь-нова». Його на своїй сторінці у Фейсбук розмістив журналіст видання Василь Нагорний.

«Ми, жінки військовослужбовців, які проходять службу в військовій частини 1141 у Луцьку і у даний час знаходиться на східних рубежах нашої країни у самих гарячих точках конфліктної ситуації, дуже стурбовані тим, що неналежне забезпечення захисними спорядженнями може поставити під загрозу здоров'я та життя наших чоловіків. Враховуючи що лише нам не байдужа доля наших чоловіків, просимо надати фінансову допомогу для придбання бронежилетів 5-6 класу та захисних шоломів в кількості 53 одиниці, адже наші військовослужбовці військової частини 1141, не забезпечені захистом відповідного рівня, що не можливо при залученні їх до подібного типу операцій. І якщо Ви погодитеся,то допоможете полегшити їхню участь у операціях і дасте змогу з честю та вірою у майбутнє захищати свою державу. Віримо, що Ви не відмовитесь допомогти нам і наперед дякуємо від імені усіх жінок та дітей військовослужбовців військової частини 1141. Оскільки ця проблема є невідкладною, переконливо просимо Вас дати термінову відповідь. Реквізити картки на яку можна надіслати допомогу: Для поповнення на картку
4149497806897031 ІНП - 3302615444. Кому: Демко Світлані
Миколаївні. Номер рахунку: 29244825509100».

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Офицер
    Офицер

    Тыловое обеспечение нацгвардии возглавляет Мясников - профессинал никакой, зато большой проходимец. Его с собой привел нынешний командующий нацгвардией Полторак из Академии внутренних войск. Там они оба создали коррупционные схемы и воровали бюджетные средства, котрые выделялись на тыл. Наверное и бронежилеты закупили плохие, лишь бы деньги отмыть.

    14 травня 2014, 18:16
    Відповісти
  • Шахтер
    Шахтер

    Пусть едут домой, мы их не звали. Нас не нужно защищать от своих.

    14 травня 2014, 22:28
    Відповісти
  • Олександр Купін
    Олександр Купін

    УВАГА !!! Важлива інформація !!! Злодійський ОБЩАК Іванюшенко - "ЗАХІДІНКОМБАНК" фінансував "тітушок" в Київі, сепаротистів в Криму та продовжуе фінансувати сепаротистів на Півдні та Сході України. Нова труслива "влада" закривае очі на кримінальну діяльність цього ОБЩАКА. Іванюшенко домовился з "владою" щоб його "банк" не чипали. Така зрадницька "влада" не потрібна. Звертаюсь до Правого сектору, Самооборони, воїнів - Афганцям - чи довго буде злодійський ОБЩАК - "ЗАХІДІНКОМБАНК" працювати на ВОРОГА ???

    17 травня 2014, 12:28
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися