На Волині таксиста змусили викопати собі могилу і поховали «заживо»: подробиці
Волинь

На Волині таксиста змусили викопати собі могилу і поховали «заживо»: подробиці

25 листопада 2021, 16:58
0
0
Сподобалось?
0

Затримала двох громадян, яких підозрюють у побитті таксиста у Ківерцях на Волині. Вони - місцеві мешканці 23-х та 30-ти років.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

У потерпілого виник конфлікт із місцевим мешканцем, який був винен йому гроші. Аби його «вирішити», боржник звернувся до спільних знайомих. Призначивши таксисту зустріч за місцем мешкання одного із місцевих жителів, двоє громадян упродовж трьох годин його били.

При цьому вони стріляли зі зброї над головою чоловіка, відібрали його телефон і автомобіль. Надалі вивезли його на кладовище. Застосовуючи фізичну силу, змусили потерпілого викопати «могилу» та закидали його ґрунтом.

Потерпілому вдалося вибратися з «могили», яку фігуранти змусили його викопати, та звернутися за допомогою до поліцейських. Наразі чоловік знаходиться в реанімації, за його життя борються медики.

Наразі затримали двох осіб. За місцем їх проживання оперативники та слідчі провели невідкладні слідчі дії та вилучили речі, які підтверджують їхню злочинну діяльність.

Затриманим уже повідомили про підозру за ч. 2 ст. 187 (розбій) та ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Після проведення необхідних слідчих дій їх дії можуть бути додатково кваліфіковані.

Також встановлюються особи, які можуть бути причетні до цього злочину. 

За скоєне волинянам може загрожувати до 10-ти років ув’язнення.




Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися