Фото прес-служби 14 ОМБР
Волинь

Воїн волинської бригади біжить ультрамарафон до Львова і назад

27 листопада 2021, 10:02
0
3
Сподобалось?
3

Військовослужбовець 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, 22-річний Микола Луговий вирішив по-особливому привітати рідну бригаду з 7-річчям створення, яка припадає на 10 грудня. Саме цій події воїн-спортсмен присвятив свій ультрамарафон – забіг до Львова і в зворотному напрямку, що дорівнює близько 270 кілометрів.

Про це інформує прес-служба 14 ОМБР.

Впродовж усього наміченого шляху Миколу Лугового супроводжуватимуть медики військової частини, а сам забіг здійснюється за підтримки підприємства «Гербор-Холдинг».

– Займаюся бігом з дитинства, постійно тренуюся, – розповідає тернополянин Микола, який служить у нашій бригаді близько 4 років. – Часто здійснюю забіги з Володимира-Волинського до Нововолинська, бігав із Володимира до Луцька. А сьогоднішній, поки що найтриваліший і найскладніший у моєму житті. У своїх силах упевнений. Крім того, маю неабияку підтримку, – зазначив військовий.

270 задуманих кілометрів Микола планує пробігти, не роблячи зупинок, тож на ногах, у дорозі йому доведеться провести більше доби.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися