Захар Палиця
Волинь

Діти волинських нардепів придбали ресторан поблизу Луцького замку

27 листопада 2021, 19:52
1
1
Сподобалось?
1

Відомий луцький ресторан «Корона Вітовта» змінив власника.

Як стало відомо «Першому» з власних джерел, «Корону Вітовта» купили власники «Noble Restaurant». Останній відкрився у Луцьку в листопаді 2017 року разом із готелем.

Нині менеджеркою «Корони Вітовта» є Ірина Маркевич, директор «Noble Restaurant». Нові господарі зберегли колектив і не планують змінювати назви. У грудні цього року ресторану «Корона Вітовта» виповниться 25 років. Однак щодо меню та інтер’єру наразі у «Короні Вітовта» вже оголосили оновлення. Про це розповів у відеозверненні на сторінці закладу відомий шеф-кухар Алекс Якутов – випускник престижної італійської школи IFSE (Italian Food Style Education).

Натомість ГІТ дослідив, хто ж реальні покупці «Корони Вітовта».

За даними системи YouControl, за цією ж адресою до 16 листопада 2021 року було зареєстроване ТОВ «Волиньрестконсалттехнології», яке на сьогодні перебуває у стані припинення. Правонаступником фірми стало ТОВ «Рейна лімітед». Директор цього підприємства – Ірина Маркевич.

Засновники ТОВ «Рейна лімітед» – ТОВ «Готель «Нобл» та Антон Степанович Івахів, син народного депутата України, члена депутатської групи «За майбутнє» Степана Івахіва. Власниками ТОВ «Рейна лімітед» у рівних частках (50% на 50%) є Антон Івахів та лучанка Віта Галюк.

Остання з 14 листопада 2017 року разом із Віктором Шокалом була засновницею столичної фірми «Рент система» (частка статутного капіталу 50% на 50%). Сьогодні одноосібним власником ТОВ «Рент система» є Захар Ігорович Палиця, син народного депутата України, лідера партії «За майбутнє» Ігоря Палиці.

Також Віктор Шокало на сьогодні очолює ПрАТ« Універмаг «Луцьк», 93,94 відсотка акцій якого належать Оксані Палиці, дружині Ігоря Палиці, з якою він нібито розлучений.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • лучанин
    лучанин

    О дають народні обранці!

    28 листопада 2021, 08:48
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися