Лапу доведеться ампутувати: біля Луцька невідомі на джипі вистрелили в собаку
Волинь

Лапу доведеться ампутувати: біля Луцька невідомі на джипі вистрелили в собаку

30 листопада 2021, 19:01
0
-2
Сподобалось?
-2

Поблизу Луцька невідомі на джипі розстріляли з мисливської гладкоствольної зброї сплячого собаку. Інцидент стався 28 листопада близько 23:30 у селі Гаразджа.

Про це ІА Волинські Новини розповіла очевидиця Юлія Панасюк.

«У неділю, 28 листопада, близько 22.30 я з сусідкою почула постріл із рушниці і дике скавуління пса. На вулицю Піддубцівську, що у селі Гаразджа, під’їхало авто, яке поверталося з лісу. Водій зупинився біля сплячого собаки і з вікна заднього сидіння автомобіля невідомий чоловік здійснив постріл з дробовика, влучивши у ліву передню лапу тварини. Ми вибігли на вулицю і в полі знайшли закривавленого пса. Це безпритульна тваринка, за якою ми доглядаємо, прилаштовували її цуценят, стерилізували її. Собака був весь у крові, з переляканими очима. Ми одразу викликали поліцію, екіпаж якої приїхав досить швидко. Вони (поліція, - ВН) сказали, що це однозначно кримінал за жорстоке поводження з тваринами», - розповідає жінка.

З її слів, одразу після приїзду поліції пораненого собаку відвезли у ветеринарну клініку, де надали першу допомогу. Після цього тварину відправили додому, бо рентгена в цілодобовій клініці не було. Тому на ранок тваринку доставили в іншу клініку, де сказали, що, швидше за все, лапку доведеться ампутувати.

«Переглянувши відео з камер спостереження, нам вдалося з’ясувати, що постріл здійснили з позашляховика сірого кольору марки Great Wall Haval. На жаль, номерні знаки на відео роздивитися складно. Людина, яка перебувала за кермом автомобіля, була одягнена в одяг кольору хакі, схожий на той, який носять мисливці», - каже жінка.
За цим фактом розпочали кримінальне провадження за статтею 299 ККУ (Жорстоке поводження з тваринами).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися