У школі на Волині учні вчаться у нестерпному холоді та з грибком на стінах
Волинь

У школі на Волині учні вчаться у нестерпному холоді та з грибком на стінах

2 грудня 2021, 14:10
0
0
Сподобалось?
0

Замість просторих класів – кабінети із грибком на стінах. Батьки школярів із селища Сенкевичівка обурюються, адже у вересні цього року їхніх дітей примусово перевели у ліцей із жахливими умовами. До настання холодів терпіли, нині ж це стало неможливо. Адже на урок трудового навчання або для того, аби поїсти в їдальні, школярі змушені вдягати верхній одяг і йти в інше приміщення.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

Раніше із півтори сотні учнів ліцею майже 60 навчалися у Сенкевичівській середній школі. Однак із вересня цього року без попереджень і вибору два навчальні заклади села об’єднали у стінах ліцею і, скаржаться батьки, несправедливо, адже тут умови значно гірші.

Батьки вимагають, аби їхні діти повернулися у комфортні стіни попередньої школи, однак у сільраді запевняють: цьому не бути. Попри гірші санвузли та тісніший простір, у ліцеї немає проблем із пожежною безпекою, а також кращі умови для приготування їжі.

“Харчоблок повністю відповідає нормам, він обкладений плиткою, техніка нова, все працююче. Всі мийки відповідають нормам, всі складські приміщення відповідають нормам”, – перелічує переваги цього ліцею начальниця гуманітарного відділу Городищенської сільради Тетяна Міндюк.

Однак для батьків це не аргументи. Ті готові писати колективні звернення до народних депутатів, голови обласної ради і навіть їхати до Києва, аби їхні діти навчалися в кращих умовах. В облраді готові йти назустріч.  Однак дороги назад немає: у стіни Сенкевичівської середньої школи діти вже не повернуться. Саме приміщення обіцяють зберегти: нині там планують облаштувати позашкільний простір.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися