На Волині у триденного немовляти виявили ковід
Волинь

На Волині у триденного немовляти виявили ковід

2 грудня 2021, 16:52
0
0
Сподобалось?
0

Волинь і надалі залишиться у «червоній» зоні епіднебезпеки. Коефіцієнт виявлення нових випадків інфікування на сьогодні становить 24,4 % при нормі 20 %. Також тривожним є той факт, що при ПЛР-тестуваннях відсоток позитивних знахідок все ще лишається високим – на сьогодні в середньому це 40 %. І цей показник виправити швидко не вдасться.

Про це під час брифінгу у Волинській обласній державній адміністрації у четвер, 2 грудня, розповіла заступниця генерального директора Волинського обласного центру контролю та профілактики хвороб Лариса Дудковська, пише ІА "Конкурент"

З її слів, в області перевищено рівень госпіталізації хворих – від 64 % до 73 %. Завантаження ліжок з киснем стабілізується – від 48 % до 54 %. Але захворюваність в області перевищена майже у 10 разів.

«Серед дітей захворюваність збільшилася на 8 %. Щоденно хворіє 80 дітей від 2 до 15 років. Проте зараз зафіксували випадок хвороби й у триденної дитини», – розповіла Лариса Дудковська.

На сьогодні в області хворіють 400 школярів та 158 працівників шкіл. Найбільше – у Луцьку, Ковелі, Камені-Каширському та Луцькому районі. На дистанційному навчанні залишаються 23 заклади освіти.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися